Ana sayfa Sinema Bestemsu Özdemir bu kez bir sinema filmiyle setlere dönüyor!

Bestemsu Özdemir bu kez bir sinema filmiyle setlere dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir, yaklaşık sekiz aylık aradan sonra setlere dönüyor. Hem de bomba gibi bir partnerle. Bestemsu Özdemir çok yakında yeni sinema filmi Yer Eksi İki ile yeniden kamera karşısında olacak.

Bestemsu Özdemir, reyting savaşına yenik düşen art arda iki dizinin ardından bir sinema filmiyle setlere dönüyor. Geçen Kış sezonunda önce Akrep, yaz sezonunda da ATV’de yayınlanan İkimizin Sırrı dizilerinde rol alan Bestemsu Özdemir art arda iki hayal kırıklığı yaşadı. Bu iki dizi de reytinglerden kötü sonuç alıp da erken final yapınca Özdemir setlere ara verdi.

Başarılı oyuncu yaklaşık sekiz aylık aradan sonra yeni projesini seçti. Bestemsu Özdemir, Yer Eksi İki filminden gelen başrol teklifini kabul etti. Güzel oyuncu bu filmde başrolü Murat Yıldırım ile paylaşacak.

Bestemsu Özdemir bu kez bir sinema filmiyle setlere dönüyor! 7

Senaryosu Netflix’te kısa süre önce izleyiciyle buluşan Yolun Açık Olsun filminin senaristi Hakan Evrensel tarafından kaleme alınan film, senaristin aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Yer Eksi İki isimli kitapta Güneydoğu Anadolu bölgesinde üç farklı kişinin hayat hikayesi anlatılıyor. Bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesi aktarılıyor.

Kış sezonu boyunca Show TV’de yayınlanan Aziz dizisiyle ekrana gele Murat Yıldırım, dizinin sezon finali yapmasından kısa süre sonra bu kez Yer Eksi İki filmi için setlere çıkacak. Murat Yıldırım filmde Tayfun Yüzbaşı isimli bir karakol komutanını canlandıracak.

Bir süre önce paylaşılan bir haberde Murat Yıldırım’ın bu filmde de, Aziz’deki rol arkadaşı Simay Barlas’la oynamak istediği belirtilmişti. Ancak görünen o ki bu haber gerçekliğe ulaşmadı. Orgino Medya-Mustafa Cihat Durmuş’un yapımcılığında çekilecek filmin yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu üstlenecek.