Ana sayfa Sosyal Medya Kaçış dizisi oyuncularından Leyla Tanlar ile Aras Aydın’ın yeteneği karşısında Engin Akyürek’ten ilginç tepki!

Kaçış dizisi oyuncularından Leyla Tanlar ile Aras Aydın’ın yeteneği karşısında Engin Akyürek’ten ilginç tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ilk yerli projesi olarak öne çıkan Kaçış dizisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da dizi hayranları tarafından büyük beğeni toplayan Kaçış dizisinin oyuncuları, hoş bir ortamda yeniden bir araya geldi. Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Onur Bay, Leyla Tanlar ve Aras Aydın güzel bir oyun ile izleyenleri bir hayli keyiflendirdi.

Disney Plus’ın sosyal medya mecralarında paylaşılan videoda, kendileri hakkında 3 bilgi veren ama bunlardan doğru olan bir bilgiyi bulma yarışması çok eğlenceli geçti. Leyla Tanlar da kendisi hakkında 3 bilgi verdi ama 1 tanesi doğruydu. Engin Akyürek, soru sorarak Leyla Tanlar’ın verdiği bilgilerden doğru olanı bulmayı başardı.

Kaçış dizisi oyuncularından Leyla Tanlar ile Aras Aydın'ın yeteneği karşısında Engin Akyürek'ten ilginç tepki! 8

Aile tarafından İtalya bağı da bulunan güzel oyuncunun İtalyanca’sının çok iyi olduğu ortaya çıktı. Engin Akyürek ve diğer rol arkadaşları da Leyla Tanlar’ın bu becerisini imrenerek karşılarken, oyuncudan İtalyanca konuşması da istendi.

Leyla Tanlar, İtalyanca konuşmasıyla da dikkatleri çekti ve arkadaşlarından da tebrik aldı. Aras Aydın ise, Engin Akyürek’in isteği ile Arapça konuşarak kendisinin de bu dili iyi konuşabildiğini gösterdi. Engin Akyürek, rol arkadaşını alnından öperek tebrik etti.

Kaçış dizisi oyuncularından Leyla Tanlar ile Aras Aydın'ın yeteneği karşısında Engin Akyürek'ten ilginç tepki! 9

Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile dizilere 2014 yılında adım atan Tanlar, 1997 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi ve Ferhat ile Şirin isimli televizyon dizilerinde rol alan Tanlar, en son Kaçış isimli diziyle birlikte dijital projede de yer alarak kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi.