Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bestemsu Özdemir’in yeni proje heyecanı hayranlarını da heyecanlandırdı!

Bestemsu Özdemir’in yeni proje heyecanı hayranlarını da heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Akrep isimli dizide rol alan Bestemsu Özdemir, bu sezona ise İkimizin Sırrı isimli atv dizisiyle başladı. Ancak bu yapım kısa süreli olunca oyuncu, yeni gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Bir süredir dinlenen oyuncu, kendisine gelen teklifler arasında bir tanesini çok beğendiğini belirterek, “Görüşüyorum, istediğim gibi bir iş var inşallah onlardan birisi olur” diye konuştu. Bestemsu Özdemir, televizyon dizisi tercih ettiğini de belirtti.

Oyuncuyu bir hayli heyecanlandıran bu proje merak konusu oldu. Hayranları, başarılı performansıyla son yıllarda öne çıkan Bestemsu Özdemir’i yeniden ekranda görmek istiyordu. Bu istek yakın bir zaman sonra gerçekleşebilir.

Bestemsu Özdemir, aradığı gibi bir proje bulmanın sevincini yaşarken, henüz her şeyin tam olarak netleşmediği de anlaşıldı. Oyuncu, televizyon dizisinde yer almayı da çok sevdiğini ifade etti.

Düzgün fiziği ve güzelliği ile de hayranlarını etkileyen oyuncu, aşk hayatı nedeniyle de magazin gündeminde yer alıyor. Oyuncu bu tür konuları konuşmak istemese de üç aydır bir ilişkisi olduğunu ve her şeyin iyi gittiğini de açıkladı.

Bestemsu Özdemir'in yeni proje heyecanı hayranlarını da heyecanlandırdı! 7

Yağız İzgül ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu, hayatından memnun. Hem özel hayatında hem de iş yaşamında mutlu bir dönem geçiren oyuncu, instagram hesabından paylaştığı alımlı pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.