Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı yaz için fazla mı ağır bir dizi oldu? Bakın izleyici yorumlarına…

İkimizin Sırrı yaz için fazla mı ağır bir dizi oldu? Bakın izleyici yorumlarına…

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Genç oyuncular Leyla Feray, Aras Aydın ve Bestemsu Özdemir’in yanı sıra deneyimli aktris Dolunay Soysert’in rol aldığı dizi daha ilk bölümüyle çok beğenildi. Ancak diziyi konusu itibariyle eleştirenler de oldu.

Kore dizisi Marriage Contract’tan uyarlanan İkimizin Sırrı, oldukça ağır bir dram. Bir anneyle kızın hikayesi travmatik geçmişlerle bezeli. Çoğu sahnesinde izleyicilerin gözlerini yaşartan dizi bu özelliğiyle bazı kişiler tarafından eleştirildi.

İzleyiciler özellikle dizinin yaz mevsimine hiç de uygun olmadığını dile getirdi. Bir izleyici yorumunda “Anne oğul ilişkisi çok yıkacak gibi seyirciyi önümüzdeki günlerde, ne yazık ki dram seven bir toplumuz ve iyi gelecektir izleyiciye” diye yazdı.

İkimizin Sırrı yaz için fazla mı ağır bir dizi oldu? Bakın izleyici yorumlarına... 9

Bir başka izleyici de İkimizin Sırrı dizisinin yaz ayı için çok ağır olduğuna dikkat çekerek, “#İkimizinSırrı Yaz ayı için ciddi anlamda ağır bir hikaye ve işleyişe sahip. Dizi oldukça güzel, seyir zevki de var ancak bu yaz sıcağına uygun bir iş mi emin olamadım. Yine de yarın listede güzel sonuçlar alacağını umuyorum. Başarılar dilerim” diye yazdı.

İkimizin Sırrı yaz için fazla mı ağır bir dizi oldu? Bakın izleyici yorumlarına... 10

Bir izleyici de yorumunu şu sözlerle dile getirdi: “Zor?!? Gergin!?! Üzgün!?!! çiftin potansiyeli var!?!! Neva, Alp ve küçüğün acısını çekelim!?!? Tüm alternatiflere evet! kısaca: dramayı sevenler gelsin!!”

İkimizin Sırrı yaz için fazla mı ağır bir dizi oldu? Bakın izleyici yorumlarına... 11

Özellikle Seylan karakterini canlandıran Dolunay Soysert’in oyunculuğuyla büyük beğeni topladığı İkimizin Sırrı dizisinin konusu şöyle:

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.