Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak’ın hayatında yeni bir dönem başlıyor! Yeni projesi için yapım şirketini de buldu!

İrem Sak’ın hayatında yeni bir dönem başlıyor! Yeni projesi için yapım şirketini de buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı konsomatris Tülay karakterini canlandırırken gösterdiği performansıyla zihinlerimize kazınan İrem Sak’ın hayatında yeni bir dönem başlıyor. Sak, oyunculuk dışında yepyeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

35 yaşındaki oyuncu daha önce Şen Yuva ve 5’er Beşer projelerinde yer almasına rağmen adını tam anlamıyla Yalan Dünya dizisiyle duyurmuştu. Sak, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı dizide gazinoda konsomatris olarak çalışan ve Olgun Şimşek’in canlandırdığı Selahattin’le yasak aşk yaşayan Tülay’a hayat vermişti. İrem Sak, bu karakteri canlandırırken sergilediği oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not almıştı.

Sak, Yalan Dünya’nın ardından Güldür Güldür Show, Gülperi, Bir Aile Hikayesi dizilerinde rol aldı, eh son Çukur dizisinde canlandırdığı Seden Erdenet karakteriyle ekrana geldi. Yetenekli oyuncu şimdi bambaşka bir projeyle hayranlarının karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Senaristliğe soyunan İrem Sak, Modern Kadın isimli dizisiyle adından söz ettirecek. 10 bölümlük dijital dizinin yapımcılığını ise bugüne kadar birçok unutulmaz projeye imza atan Tims&B üstlenecek. Dizinin yönetmenliğini ise oyuncunun New York Film Akademisi mezunu kardeşi Ayberk Sak üstlenecek. Ayberk Sak, Güldür Güldür Show’un senaryo ekibinde yer almıştı.

İrem Sak dizide senaristliğin yanı sıra oyuncu olarak da yer alacak. Yetenekli oyuncu senaryosunu yazdığı diziyle izleyicileri kadınların dünyasına taşıyacak. Diziyle ilgili oyuncu arama çalışmaları sürüyor.