Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı’nın yakışıklı Alp’i Aras Aydın’ın yeni projesi belli oldu!

İkimizin Sırrı’nın yakışıklı Alp’i Aras Aydın’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de bir süre önce ekrana gelen ancak düşük reyting sebebiyle yayından kaldırılan İkimizin Sırrı dizisinin başrol oyuncusu Aras Aydın çok yakında hayranlarının karşısında olacak. Aydın çok iddialı bir projeyle ekrana geri dönüyor.

Naif hikayesiyle kendine has bir izleyici kitlesi edinen İkimizin Sırrı dizisinde Leyla Feray ve Aras Aydın başrollerde yer alıyordu. Ancak dizinin hikayesi çok ağır bulundu ve bazı izleyiciler tarafından çok sevilmesine rağmen 10’uncu bölümüyle ekranlara veda etti.

Dizinin başrol oyuncularından Aras Aydın, İkimizin Sırrı’nın sona ermesinin üzerinden iki ay geçtikten sonra nihayet yeni projesini belirledi. Yakışıklı oyuncu Disney Plus tarafından çekilecek olan ve başrollerinde Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Kaçış dizisinde rol alacak.

İkimizin Sırrı’nın yakışıklı Alp’i Aras Aydın’ın yeni projesi belli oldu! 7

Kaçış, Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olacak. Hazırlıkları uzun süre önce başlayan ve çekimleri devam eden dizinin hikayesi de Engin Akyürek’e ait. Dizi sekiz bölüm olarak yayınlanacak.

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Kaçış dizisinde Adem Yılmaz ile Sezgin Uzun Bekiroğlu çifti de birlikte yer alarak kendi kariyerleri adına bir ilke imza atacak. Same Film ve O3 Medya’nın yapımcılığında çekilen dizide ayrıca Onur Bay, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Serkan Genç ve Leyla Tanlar yer alıyor.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu dizide iki savaş muhabirini canlandıracak. Dizinin çekimleri halen Gaziantep’te devam ediyor.