Ana sayfa Sinema Ünlü yazarın cinayet romanı film olacak! Başrolünde Kerem Bürsin yer alacak!

Ünlü yazarın cinayet romanı film olacak! Başrolünde Kerem Bürsin yer alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi hiç kuşkusuz Kerem Bürsin için bir dönüm noktası oldu. Her ne kadar daha önce de başarılı projelerde yer alsa da Fox TV’de yayınlanan dizi, yakışıklı aktörün önünü daha da açtı. Son günlerde farklı işlerle adı öne çıkan Bürsin’in bir sonraki projesinin belli olduğu belirtildi.

Fox TV’de yayınlanan ve başrolünü gerçek hayatta da sevgilisi olan Hande Erçel’le paylaşan Kerem Bürsin kariyerinin zirvesinde. Geçtiğimiz günlerde Disney’in CEO’su Bob Chapek, şirketin dijital yayın platformu Disney +’ın, 2022 yazında Türkiye’deki yayınına başlayacağın, Turkish Disney’in ilk dizisinin başrolünde ise Kerem Bürsin rol alacağını duyurmuştu.

Ancak ondan önce iddialara göre Kerem Bürsin’i başka bir proje bekliyor. Yakışıklı oyuncu ünlü cinayet romanı yazarı Ahmet Ümit’in Aşk Köpekliktir adlı eserinin uyarlanacağı filmde rol alacak. Filmin çekimlerine Mart 2022’de başlanacak.

Ünlü yazarın cinayet romanı film olacak! Başrolünde Kerem Bürsin yer alacak! 21

ADG Medya ve Braveborn Films tarafından çekilecek filmin yönetmeni daha önce Güneşi Beklerken, Siyah Beyaz Aşk ve Vurgun dizilerinin yönetmeni olarak çalışan Altan Dönmez üstlenecek. Dönmez halen yönetmenliğini üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisinde de Kerem Bürsin’le birlikte çalışıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Sadece Kerem Bürsin’in ismi belli. Romanları milyonlarca satılan yazar Ahmet Ümit’in bu eserinden uyarlanacak filmin de başarılı olması bekleniyor.

Aşk Köpekliktir isimli roman 10 öyküden oluşuyor. İlk hikaye olan Aşk Bir Mucizedir’de rüyasında aşık olduğu kadını işyerinin penceresinden gören bir adamın öyküsü anlatılıyor. İkinci öykü olan Kafi Deliliktir’de Ankara’ya yolculuk eden bir gencin yanına Vakkas dedenin gelmesiyle başlayan hikaye kaleme alınıyor. Üçüncü öykü Aşk Çözümsüz Bir Problemdir, Raif Bey’in şaşırtan hikayesini anlatıyor.

Kitaptaki öykülerde aşk bir kavramlar galerisi olarak yer alıyor. On ayrı öyküde, aşkın on ayrı yüzü sergileniyor.