Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan pozuyla ‘vauvv’ dedirtti! Alina Boz’dan ‘yenge’ lafına gönderme! Afra Saraçoğlu’nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor!

İlayda Alişan pozuyla ‘vauvv’ dedirtti! Alina Boz’dan ‘yenge’ lafına gönderme! Afra Saraçoğlu’nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan, gündemden düşmeyen, başarılı oyunculuklarıyla olduğu kadar güzellikleriyle de hayranlarının merakla takip ettiği genç neslin popüler üç kadın oyuncusu İlayda Alişan, Alina Boz ve Afra Saraçoğlu… Üçünün de doğum tarihi birbirlerine çok yakın. Kendi kuşaklarının önde gelen, başarılarıyla şimdiden dizilere isimlerini yazdıran oyuncuları.

Yaptıkları instagram paylaşımları, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yaşıtlarının hem rol aldıkları dizileri hem de sosyal medya hesaplarını takip ederek tarzlarından, giyim kuşamlarından, saçlarından, makyajlarından ilham aldıkları isimler onlar.

Şu sıralar hepsi de bir diziyle ön planda. Önce İlayda Alişan’ın son instagram paylaşımına bir göz atalım. Genç oyuncu, 1996 doğumlu bir isim. Daha önce başka dizilerde de rol aldı ama şu anda Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisindeki Ela kadar ön plana çıkmamıştı.

Alişan, başarılı oyunculuğu ile büyük bir beğeni alıyor. Birlikte rol aldığı Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi ustalarından da biraz rol çalıyor!

İlayda Alişan pozuyla 'vauvv' dedirtti! Alina Boz'dan 'yenge' lafına gönderme! Afra Saraçoğlu'nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor! 10

Son yaptığı paylaşım ise hayranları tarafından çok beğenildi. Dizideki Ela’dan bambaşka bir tarzla çıktı sevenlerinin karşısına. Saçındaki bandanası, belini açıkta bırakan spor bistüyeri, son dönemin modası uzun belli pantolonu ile hayli tarz bir görüntü sergiliyor.

İlayda Alişan pozuyla 'vauvv' dedirtti! Alina Boz'dan 'yenge' lafına gönderme! Afra Saraçoğlu'nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor! 11

Gelelim Alina Boz’a… Atv’de yayınlanan Maraşlı dizisindeki Mahur karakterine o kadar oturdu ki başrolü paylaştığı Burak Deniz bile ‘Sanki Mahur olmak için doğmuş’ yorumunu yaptı.

Başarılı oyunculuğu ile yine göz dolduran ve övgü dolu yorumlar alan Alina Boz da dizinin setinden gülümseten bir poz paylaşmış.

1988 doğumlu oyuncu, güzelliği ile de hayranlarının dilinde. Dizide Maraşlı’nın arkasını kollayan sağ kolu Nevzat’ın sürekli Mahur’a ‘yenge’ diye hitap etmesi ve Mahur’un da bu durumdan hiç hoşlanmamasına güzel bir gönderme yapmış ikili.

Alina Boz, “Mahur yengemle” notuyla paylaşım yapan dizinin Nevzat’ı Özgür Koca’nın paylaşımını repost ederek “Peki Nevzat kardeş” notunu düşmüş…

İlayda Alişan pozuyla 'vauvv' dedirtti! Alina Boz'dan 'yenge' lafına gönderme! Afra Saraçoğlu'nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor! 12

Afra Saraçoğlu ise yeni dizisi Yeşilçam’ın heyecanını yaşıyor şu günlerde… 1997 doğumlu olan genç oyuncu, son dönemin en popüler isimlerinden birisi. Başarılı oyunculuğu ile de rol aldığı yapımlarda konuşulmakta ve büyük beğeni toplamakta.

Son olarak BluTV için çekilen dönem dizisi Yeşilçam’da tam bir dönem kadını oldu imajıyla. Çağatay Ulusoy ile başrolünde yer aldığı dizinin 22 Nisan günü yayınından önce dizinin yönetmeni Çağan Irmak’a “İçim kıpır kıpır…Hocam bana inandığınız ve güvendiğiniz için teşekkür ederim” sözlerini iletirken, duygusal bir not düşüyor. Ayrıcı dizide emeği geçenlere teşekkürlerini de iletiyor…

Afra Saraçoğlu, 1960’larda altın çağını yaşayan Yeşilçam’ını anlatan dizide Tülin Saygı karakterine hayat veriyor. İşte oyuncunun heyecanının aktaran o paylaşımı…

İlayda Alişan pozuyla 'vauvv' dedirtti! Alina Boz'dan 'yenge' lafına gönderme! Afra Saraçoğlu'nun Yeşilçam heyecanı kabına sığmıyor! 13