Ana sayfa Dizi Haberleri Keşke dizide de yapabilse! Burcu Biricik’ten, Camdaki Kız’ın Feride’sine gönderme!

Keşke dizide de yapabilse! Burcu Biricik’ten, Camdaki Kız’ın Feride’sine gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı, Camdaki Kız dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız, Perşembe günlerinin reytinglerini toplayan dizi olmayı da başardı.

Dizi tüm kişiler kategorisinde Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından 2. olsa da AB ve ABC+1 kategorisinde birinciliğe oturdu. Büyük bir ilgiyle izlenen yeni bölümde, Nalan’ın annesi tarafından bekaret kontrolüne götürülmesi de dizinin bir başka dikkat çeken bölümüydü.

Hikayesi ve oyunculuklarıyla büyük dikkat çeken Camdaki Kız dizisinde başrolde yer alan Burcu Biricik, o kadar başarılı bir oyunculuk sergiliyor ki şimdiden herkes Nalan’a derin bir acı içinde bakıyor.

Ekranda diziyi izleyenler, çektiği çileyi gördükçe Nalan’ı sarıp sarmalamak istiyor. Nur Sürer’in hayat verdiği Feride, izleyenlerin çoktan büyük tepkisini almayı başardı.

Usta oyuncu Nur Sürer, başarılı oyunculuğu ile Feride’den nefret ettirmeyi başardı! Nalan’ın zarif, kırılgan ve acı içindeki hali izleyicinin içini parçalıyor.

Dizideki Feride’nin tüm yaptıklarına karşılık Nalan’ın susması, en küçük bir mimiğini bile oynatamaması, izleyiciyi kahrediyor. Burcu Biricik de herkesin içinden geçeni okuyarak yaptığı bir paylaşımla Feride’ye karşı duygularını ortaya koymuş!

İşte oyuncunun instagram’da güldüren paylaşımı:

Keşke dizide de yapabilse! Burcu Biricik'ten, Camdaki Kız'ın Feride'sine gönderme! 7