Ana sayfa Sosyal Medya Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı!

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı yapımı Yargı, her bölümünde izleyiciyi nefes kesen sahnelerle buluşturmasıyla biliniyor. Yargı hala büyük bir ilgiyle izleniyor. Ancak son bölümlerde yavaşlayan tempo izleyicinin gözünden kaçmıyor.

Bu sezonun en başarılı işlerinden biri olarak ekrana gelen Yargı’nın ilk bölümleri bildiğimiz birçok diziden çok farklıydı. Olaylar hızla gelişiyor, bir yandan da izleyicinin aklından soru işaretini eksik etmiyordu. Yargı, her bölümüyle nefes kesiyordu ve reytinglerde çok başarılı sonuçlar elde ediyordu.

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 13

Yargı hala başarılı bir şekilde yayınına devam ediyor. Ancak özellikle son üç bölümdür temponun yavaşlaması izleyicinin dikkatinden kaçmıyor. İzleyiciye göre Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterinin Ceylin uğruna savcılıktan istifa etmesi temponun yavaşlamasına, hikayenin sıkıcılaşmasına neden oldu.

Bir izleyici Yargı’nın özellikle son üç bölümdür sıktığını, Pars ve Yekta olmasa dizinin daha da sıkıcı hale geleceğine dikkat çekti ve “Savcının istifası ve ceylinin usülsüz, kaidesiz hayatının içine çekilmiş olması son 3 bölümdür sıkıcı bir hikayeye evrildi. Yekta ve pars savcı olmasa dizide action kalmadı. Bu arada Ceylin’den kraliçe olmaz.. Yaşantısı, karakteri uygun değil, hiç yakışmıyor Eren’in ağzına…” dedi.

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 14

Aynı izleyici Ilgaz’ın savcılıktan istifa etmesiyle heyecanın azaldığını söyledi ve “Mahvettiler savcıyı, dağ gibi adam ceylinin usulsüzlükleri arasında yok oldu. Yekta ve Pars olmasa dizi bitik” diye tepkisini dile getirdi.

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 15

Bir başka izleyici de tepkisini “Senaryo ilerlesin çok sıkıcı olmaya başladı açık olan uçlar unutmadan sonuçlansın” sözleriyle dile getirdi. İzleyicilerin diğer yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 16

Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 17 Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 18 Ilgaz’ın savcılığı bırakmasıyla Yargı’da tempo yavaşladı, izleyici şikayet etmeye başladı! 19