Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden sonra Bahar dizisindeki rolü ile Mehmet Yılmaz Ak herkesi şaşkına çevirdi!

Yargı dizisinden sonra Bahar dizisindeki rolü ile Mehmet Yılmaz Ak herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Bahar isimli dizi projesi salı akşamları Show TV ekranında yayınlanıyor ve elde edilen çift haneli reytinglere bakıldığı zaman da ne kadar başarılı olduğu gözüküyor.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya ile birlikte dizinin başrolünde yer alan bir diğer oyuncu da Mehmet Yılmaz Ak…

Yargı isimli dizideki Savcı Pars karakteri ile dizi dünyasına imzasını atmış bir ismin, yepyeni bir dizide hem de bir önceki projedeki karakterin imajından çok daha farklı bir karakter ile ekrana dönüşü muhteşem oldu.

Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuk yeteneklerini sergilemekle kalmadı, iki farklı uçtaki Pars ile Timur karakterleri birbirinden o kadar farklı ki, aynı oyuncunun bu iki karakteri bu kadar başarıyla canlandırması yeteneğini gösteriyor.

Mehmet Yılmaz Ak, Bahar dizisi ile birlikte bambaşka bir hikaye düzeni ile izleyicilerin karşısına çıkmanın, başarıda önemli bir etkisinin olduğunu da düşünüyor.

Episode dergisindeki röportajında Bahar dizisinin değişime sebep olduğu düşüncesini aktaran Mehmet Yılmaz Ak, şu bilgileri paylaştı:

“Yeni bir projenin başarılı olmasını sağlamak için bilindik kodlarla üretmek yerine yeni şeyler denemenin hem seyirciye hem sektöre katkısı mutlaka olacaktır. Bahar bir uyarlama dizi olmasına rağmen yeni bir yorumla can buldu. Bence dizimizin bu kadar sevilmesinin nedenlerinden birisi de bu. Böyle bir işin içinde olmak gurur verici.”