Ana sayfa Dizi Haberleri İlginç bir karakter geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi’ni ilk kez anlattı!

İlginç bir karakter geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi’ni ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar yeni dizisinin çekimlerinde. Özge Özpirinçci ile başrolünü paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi isimli bir dizide oynuyor. Netflix için çekilen fantastik dizi merakla beklenirken Kıvanç Tatlıtuğ’dan da ilk açıklamalar geldi.

Oyuncu, Çarpışma dizisinin ardından 1,5 yıldır setlerden uzaktı. Bu kez televizyon yerine dijital platformu tercih etti. Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisinde Arman isimli bir denizaltı araştırmacısını oynayacka.

OGM Pictures imzalı dizinin çekimleri Cunda ve İstanbul’da yapılmakta. Kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun’un da yer aldığı dizi, iddialı bir proje olarak anılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile bir mekan çıkışında magazinciler ile karşılaştı ve diziyle ilgili soruları yanıtladı.

İlk kez yeni projesi hakkında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, “Güzel bir proje geliyor. Ben çok heyecanlıyım. İnsan her proje yaptığında zaten heyecanlı oluyor” diye konuştu.

İlginç bir karakter geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi'ni ilk kez anlattı! 7

İlk kez fantastik türde bir yapımda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, en büyük heyecanı da bu konuda yaşıyor. Oyuncu, bununla ilgili duygularını da “Yepyeni bir tür yapıyoruz. Bu tür çok heyecanlı bir tür olacak. Benim de daha önce denemediğim bir tür olduğu içini, bunun heyecanını mutluluğunu yaşıyorum. Ekibimiz çok iyi. Oyuncu arkadaşlarım harikalar. Son derece mutluyum. Son derece keyifliyim. Sonucu çok merak ediyoruz açıkçası” ifadesini kullanmakta.

Dizinin yayın tarihi ile ilgili net bir bilgi de veremeyen oyuncu, “O konuyu söylerim biraz ileri olur, geri olur, tam netleştiremiyorum. Yani biraz da stratejik mevzular bunlar” açıklamasını yaptı.

Dizinin konusu ile ilgili sorular üzerine de çok fazla bilgi vermek istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ “Anlatmak arzu ederim ama bir takım sorumluluklar gereği ne kadar eğlenceli, ne kadar güzel ve ne kadar farklı bir şey yaptığımı anlatmam gerekiyor diye düşünüyorum. Ama onun dışında ilginç bir karakter olacak. Ben de yeni yeni keşfediyorum. Çok mutluyum oynadığım için” sözleriyle kendisinin de oynadığı karakteri ilginç bulduğunu belirtmekte.

İşte tv100’de yayınlanan röportajın tamamı: