Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi final yapan Birce Akalay, soluğu Bodrum’da aldı ve bakın kimle buluştu?

Babil dizisi final yapan Birce Akalay, soluğu Bodrum’da aldı ve bakın kimle buluştu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, yaz kış Bodrum’dan vazgeçemiyor! Yaz boyunca Gümüşlük ve civarında tatil yapan oyuncu, bol bol sosyal medyadan tatil pozlarını paylaşmıştı. Birce Akalay, bir süre önce ekrana veda eden dizisi Babil’in bitmesiyle soluğu yine Bodrum’da almış.

Akalay, Star TV’de yayınlanan ve Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak ve Mesut Akusta ile birlikte rol aldığı Babil dizisinde İlay karakteri ile ekrana geliyordu. Hayranları oyuncuyu yeniden ekranda görmekten hayli mutluydu ama ne yazık ki reytingleri düşük olunca dizi final yaptı.

Kadrosuyla göz dolduran Babil dizisi, 20 bölüm ekranda kalabildi. Cuma akşamları yayınlanan diğer dizilerle rekabetinde başarılı olamasa da kemik izleyici kitlesi finale çok üzüldü. Zira “Bir daha gelmez böyle kadro!” denilen bir kadroya sahipti.

Birce Akalay, dizinin bitmesinin ardından Bodrum’da ortaya çıktı. Oyuncunun çok sevdiği Bodrum’a gittiği ve kış aylarında da Bodrum’dan vazgeçemediği görülüyor.

Akalay, instagram sayfasından kısa bir video paylaştı. Videoda birlikte yer aldığı isim ise pop müziğin sevilen isimlerinden Nükhet Duru. Ünlü oyuncu, Nükhet Duru ile Bodrum’da sabah kahvaltısında buluşmuş.

Birce Akalay’ın instagram story’den yaptığı paylaşımda Duru, “Çatlıycam seni göstermezsem. Bak sabah kahvaltımızı Birce ile yapıyoruz Bodrum’da. Dünya güzelim benim, Mona Lisa’m. Modern Mona Lisa’m” diyerek Akalay’a övgü yağdırıyor.

İşte o anlardan bir kare…

Babil dizisi final yapan Birce Akalay, soluğu Bodrum'da aldı ve bakın kimle buluştu? 7