Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen ile Burcu Özberk dostluğu, en az dizi kadar etkili oluyor!

İlhan Şen ile Burcu Özberk dostluğu, en az dizi kadar etkili oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin setten gelen paylaşımları çok ilgi görmeye devam ediyor.

Haziran ayında başlayan dizide Esra ve Ozan karakterlerinin çok ilgi çekmesinin en önemli nedeni iki genç oyuncunun iyi bir uyum yakalaması oldu.

Burcu Özberk, sıklıkla partneriyle set hallerini sosyal medyadan paylaşıyor. İlhan Şen’in sempatik halleri ve Burcu Özberk’in de şirinliği sık sık sosyal medyanın gündemine bu ikiliyi taşıyor.

Aralarında bir aşk yaşandığı iddialarına gülen ve dostluklarını her fırsatta sergileyen ikili, bu tür iddialardan sıkıldı ama arkadaşlıklarını sergilemekten geri durmuyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk’in araç içinde şarkı söyledikleri kısa video bile twitter ortamında ikilinin bir anda gündemin ilk sırasına yerleşmesine yetti.

Dizi hayranları ikiliye olan sevgilerini binlerce övgü içerikli paylaşım yaparak gösterdi. İlhan Şen yakışıklılığı ve sempatik halleriyle kariyerinin en etkili çıkışını Aşk Mantık İntikam sayesinde yaptı.

Burcu Özberk ise zaten romantik komedi hikayelerinin en bilinen kadın başrolü ve işini hakkıyla yapıyor. Burcu Özberk’in güzelliği ve sempatikliği de hayranlarının sosyal medyada binlerce paylaşım yapmalarına neden oluyor.

İlhan Şen ile Burcu Özberk dostluğu, en az dizi kadar etkili oluyor! 7

Burcu Özberk, yakın zaman önce aralarında çıkartılan aşk dedikodularının doğru olmadığını ve çok iyi bir dostluk kurduklarını söylemişti.