Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da dağılan ekip, Rıza Baba’yı kurtarmak için bir araya mı geliyor?

Arka Sokaklar’da dağılan ekip, Rıza Baba’yı kurtarmak için bir araya mı geliyor?

tarafından kadir kadir
Arka Sokaklar dizisinde ekip bir araya mı geliyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümüyle ilgili ikinci fragmanı yayınladı. Suikaste uğrayan Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba, bu sefer de hastaneden kaçırılıyor ve Amerikalı suç örgütünün eline düşüyor.

Ekibi dağıttığı için Rıza Baba’yı kurtarmaya kimsenin gelmeyeceğini düşünen Victoria, büyük bir zafer kazandıklarını ima eder. Rıza Baba da son gelişmelerden sonra düşünceli tavırlarıyla ona hak verir bir görüntü sergiler.

Bu sırada suikast olayı ile ilgilenen savcının eline bir gizemli video geçmiştir. Videoda Mesut, Hüsnü Çoban, Selin ve Engin Müdür aynı karenin içindedir. Bu sahneyi gören ve Mesut’un tutuklamamasına öfkelenen savcı, Engin Müdür’e hesap sorar. Fakat işin aslı görüldüğü gibi değildir.

Arka Sokaklar - Mesut Selin

Selin ile Hüsnü Çoban, Mesut’u merak ettikleri için bir telefonuyla soluğu yanında almışlardır. Mesut’un ise ne suikastten haberi vardır ne de Rıza Baba’nın vurulduğundan. Engin müdür de her ne kadar Rıza Baba suikastinin zanlısı Mesut’u tutuklamak için yanlarına gitse de bir tarafı bu işte bir yanlış olduğunu söyler.

Mesut, bu işle bir ilgisi olmadığını, önce uyuşturucu sonrasında Rıza Soylu suikasti ile Amerikalıların üzerine oynadıklarını Engin Müdür’e anlatır. Engin Müdür, Mesut’a hak verse de durumu esas savcının anlaması gerekmektedir.

Arka Sokaklar, her cuma yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında…