Ana sayfa Dizi Fragmanları İlk kez abi olacaktım! Ali Vefa yine ağlatacak! Mucize Doktor için mendilleri hazırlayın!

İlk kez abi olacaktım! Ali Vefa yine ağlatacak! Mucize Doktor için mendilleri hazırlayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 31. yeni bölümü izleyicilerle 1 Ekim Perşembe akşamı buluşacak. Yeni sezonuyla da hayranlarını mest etmeye devam eden dizinin yine etkili bir bölümle geldiğini belirtelim. Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteri ile devleştiği bu ortamda, Seda Bakan’ın Ferda karakteri ile renk kattığı dizide önemli gelişmeler yaşanacak.

Ölüm döşeğindeki Adil hocanın kurtuluşu için herkes seferber olmuş durumda. Ferda’nın babasının kurtuluşu için izin vermesi şart. Ali Vefa, onu ikna edebilecek mi?

Ayrıca Ali Vefa’nın Kıvılcım’ın bebeğinir hastaneden ayrılmasına karşı çıkması ve bunun için de “İlk kez abi olacaktım” şeklindeki sözleri izleyenleri bir hayli duygulandıracak. Bakalım Beliz’in bebeği kardeşi olarak kabul etmeme inadını Ali Vefa’nın bu duygusallığı kıracak mı?

Mucize Doktor dizisinin 31. bölümünün duygusallık yönünden izleyicileri çok etkileyeceği kesin.Adil hoca kurtulacak mı, bu sorunun da yanıtı verilecek. İşte Mucize Doktor dizisinin 31. bölümünden 2. fragman: