Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu başlıyor! Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı için tehlike büyük!

Uyanış Büyük Selçuklu başlıyor! Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı için tehlike büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları dizi yarışına TRT1 Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi yapım ile katılıyor. Büyük bütçeli ve görsel şölene sahip bir tarihi dizi geliyor… Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatan dizinin öyle bir oyuncu kadrosu var ki hem nitelik hem de nicelik bakımında iddiasını ortaya koyuyor.

TRT1 ekranlarında bugünden itibaren her pazartesi yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu’nun ilk bölümünün elde edeceği reytingler de çok merak ediliyor. Ancak bir gerçek var ki, başarılı bir tarih dizisi Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı adına büyük bir tehlikedir. Bunu Diriliş Ertuğrul’dan iyi biliyoruz. Zira, Diriliş yayınlandığı gün diğer dizilerin pek de şansı olmuyordu.

Ancak durum bu sefer farklı. Pazartesi dizilerinin oturmuş bir izleyici kitlesi var. Uyanış Büyük Selçuklu’nun bu izleyicileri kendisine çekebilmesi için çok sağlam bir giriş yapması ve bunu her hafta sürdürmesi şart.

Uyanış Büyük Selçuklu başlıyor! Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı için tehlike büyük! 7

Uyanış Büyük Selçuklu’nun şu oyuncu kadrosuna bakar mısınız? Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe.

Ayrıca yüzlerce yardımcı oyuncu yer alıyor, özellikle de savaş sahneleri için.

TRT1’in yeni dizisinden yeni görüntüler yayınlandı. Etkileyici ve ne kadar büyük bir emek verildiğini de anlatan sahneler izleyeceksiniz. Özellikle savaş sahnelerinde TRT1’in dizisi iddiasını ortaya koyuyor.