Ana sayfa Sosyal Medya Imdb Starmetre’de yer alan Türk oyuncular sıralamasında dikkat çeken isim Hazal Subaşı ve Öznur Serçeler oldu!

Imdb Starmetre’de yer alan Türk oyuncular sıralamasında dikkat çeken isim Hazal Subaşı ve Öznur Serçeler oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Haftalık olarak düzenli bir şekilde IMDB tarafından yayınlanan popüler oyuncu listesine Türk oyuncular da yoğun bir şekilde dahil olmakta! Dizilerimizin farklı ülkelerde gösterilmesi ile birlikte oyuncularımız da hatırı sayılır bir üne kavuşuyor dünya çapında.

Sadece televizyon dizileriyle değil, dijital platformların da yaygınlaşması sonrasında, uluslararası alanda giderek popülerleşen Türk oyuncular, pek çok ülke vatandaşları arasında konuşuluyor, sosyal medyada gündem oluyor, haklarında pek çok yorumun yapıldığı mesajlar yayınlanıyor.

Hayranlarının büyük çoğunluğunu yabancı kişilerin oluşturduğu ünlü isimlerin sayısı artarken, kimi araştırmalarda da dikkat çeker şekilde öne çıkıyorlar! Yurtdışında Türk oyuncuların gördüğü ilgi, IMDB’nin Starmetre listesine de yansıyor her hafta.

Imdb Starmetre'de yer alan Türk oyuncular sıralamasında dikkat çeken isim Hazal Subaşı ve Öznur Serçeler oldu! 9

Geçtiğimiz hafta Starmetre’deki Türk oyuncuların sıralamasında ilk sırada Hazal Subaşı yer alıyordu. Netflix’te yeni yayınlanmaya başlanan Sıcak Kafa isimli Türk yapımı dizinin başrolünde Osman Sonant ile yer alan Hazal Subaşı, geçtiğimiz hafta Türk oyuncular sıralamasında zirvedeydi. Dizinin diğer oyuncularından Şebnem Hassanisoughi 2. ve Osman Sonant da 3. sırada yer almaktaydı.

Bu hafta da Sıcak Kafa dizisinin izleyicide karşılık bulmaya devam ettiği Hazal Subaşı’nın listenin zirvesinden olmasından anlaşılıyor!  Subaşı’nın iki hafta üst üste birinci sırada yer alması son derece başarılı bir duruş!

Imdb Starmetre'de yer alan Türk oyuncular sıralamasında dikkat çeken isim Hazal Subaşı ve Öznur Serçeler oldu! 10

Bu arada listenin 2. sırasında yer alan isim ise büyük sürpriz yaptı! Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 filmi, geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ta yayınlanmıştı. Filmde Gökbakar ile başrolü paylaşan Öznur Serçeler, IMDB’nin Starmetre’deki Türk oyuncular sıralamasında bu hafta 2. sırada yer aldı!

Imdb Starmetre'de yer alan Türk oyuncular sıralamasında dikkat çeken isim Hazal Subaşı ve Öznur Serçeler oldu! 11

19 Aralık tarihli Starmetre listesinde 3. ve 4. sıralarda, hemen her hafta üst sıralarda yer almayı başaran Hande Erçel ve Can Yaman bulunuyor. Onları takip eden isim ise Recep İvedik 7 ile son günlerin çok konuşulan ismi Şahan Gökbakar.