Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki!

Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu hafta 48. bölümü yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz arasına derin boşluklar girmeye başladı! Çiftin mutlu hayatları, ailelerinin sorunları yüzünden bir türlü düzene girmiyor! Yaşanan son olaylardan sonra da birbirine aşık çiftin giderek kopmasını izleyeceğiz anlaşılan!

Yeni bölümde Ceylin’in aldığı kararla evliliğinde resmen büyük bir yara açması, dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili ipuçları da vermekte! Serdar’ı öldüren kişinin Parla olduğunun ortaya çıkması, videoyu Yekta’nın Ilgaz’a göndermesi ile birlikte her şey çığırından çıktı!

Ceylin, gerçeği bildiğini itiraf etmeden önce Ilgaz’ın, Yekta’dan gelen videodan hemen sonra, bu durumu Ceylin’e anlatma çabaları, onu sarsmamak için ince tavırları karşısında Ceylin de büyük bir suçluluk yaşıyordu. Ilgaz, Ceylin’in biliyor olabileceğine ihtimal bile vermemişken, Ceylin’in ondan yine bir şeyler sakladığını öğrenmesi, Ilgaz’ı çok üzdü. Ancak olayın şoku ile birlikte bu konuyu konuşmayı sonraya bırakarak, Ceylin’in bir gece ailesiyle kalmasını ve sonra getirip Parla’yı teslim edeceği sözünü vermesi üzerine Ilgaz, yine hiç beklemediği bir oyuna düştü!

Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki! 10

Ceylin, Parla ile ilgili gerçeği bilip söylemeyerek büyük bir hata yaparken, üstüne bir de Parla’yı teslim edeceğini söyleyip onu kaçırmaya çalışmasıyla, Ilgaz ile evliliğini de çıkılmaz bir yola soktu! Annesi, ablası ve eniştesi ile Parla’yı havalimanına götüren Ceylin, durumdan şüphelenip eve giden ve onları bulamayan Ilgaz’ın alana gelmesiyle şoke oldu!

Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki! 11

Bir köşede saklanarak Parla’nın gidişini seyreden Çınar’ın şaşkın bakışları arasında Ilgaz, Eren’i de yanına alarak tam gitmek üzereyken onları yakaladı! Bir sonraki bölümde Ceylin ve Ilgaz arasındaki uçurumun nasıl derinleştiğini izleyeceğiz büyük ihtimalle! Ilgaz’ın bunları affetmesinin pek mümkün görünmedi Yargı dizisinde, adeta sonun başlangıcı gibi bir bölümdü 48. bölüm!

Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki! 12

Zira, Kapadokya’da herkesten kaçarak romantik zamanlar geçiren Ilgaz ve Ceylin’in bu kısa tatilleri, izleyicinin görüp görebileceği son yakın anlarıydı! Ceylin’in Ilgaz’dan gerçekleri saklaması ve Parla’yı kaçırma planı, evliliğinin bitişini de göz önüne almasını gerektiriyordu! Zaten Ceylin de ailesine “Evliliğini gömüp buraya geldim” sözleriyle Ilgaz’ın kendisinden ayrılacağının sinyalini verdi! Bunu bile bile yeğenini Bosna Hersek’e kaçırma planı yapan Ceylin’e artık Ilgaz’ın güvenmesi mümkün görünmüyor!

Geçtiğimiz sezon sonunda ve 2. sezonun başında kısa sahnelerle ekrana getirilen ve ‘6 ay sonra’ notuyla yayınlanan sahnelerde Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şüphesiyle tutuklanması, elindeki kanlı bıçağı ile Eren’in yakalayarak sorguya alması, izleyiciyi çok şaşırtmıştı. İşte bu noktaya nasıl gelindiğini adım adım izliyoruz!

Yargı dizisinde sonun başlangıcı! Kapadokya romantizmi son sahnelerdi belki! 13

Birbirlerine bu kadar aşıkken ikiliyi ayıran olayların başladığı bölüm olan 48. bölüm ile birlikte Yargı dizisinde yeni bir süreç başlamış görünüyor! Sonun başlangıcı olarak da ifade edilebilecek gelişmeler sonrasında Ceylin ve Ilgaz aşkındaki uçurum, giderek büyüyecek ve nasıl olduğunu henüz kimsenin bilemediği dehşet verici olaylarla bir cinayete getirecek olayları!