Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin reytingleri malum ama sosyal medyada Kızılcık Şerbeti, rakibini resmen ikiye katladı!

Yalı Çapkını dizisinin reytingleri malum ama sosyal medyada Kızılcık Şerbeti, rakibini resmen ikiye katladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları ekranda iki dizinin rekabeti yaşanıyor! Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını, aslında dizileriyle çok fazla rakip tanımıyor ama yine de Kızılcık Şerbeti dizisinin de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var ve giderek de büyüyor!

Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, hikayesinde artan gerginlikle birlikte izleyiciyi de çekiyor! Muhafazakar bir ailenin oğlu ile modern yaşam biçimine sahip bir ailede büyüyen iki gencin evlenmeleri ve sonralarında yaşadıkları sorunları anlatan dizide gerginlikler içinden çıkılmaz bir duruma doğru ilerlerken, izleyici de heyecan dozunun artmasıyla ilgiyi arttırıyor!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün Doğa ve Fatih çifti olarak başarılı bir oyunculuk sergiledikleri dizide Evrim Alasya ve Barış Kılıç partnerliği de ayrıca beğenilmekte. Henüz dizide çift olamasalar da karşılıklı performanslarıyla iki oyuncu da beğenilerek izleniyor. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile başarılı isim Sibel Taşcıoğlu partnerliği de ayrıca dikkat çeken bir çifti ortaya koyuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, başta eleştiriler alsa da toplum içinde yansımaları olan bir hikayesi olduğu söylemleri ile “izleyin, sonra konuşalım” denilerek yapımcı tarafından da ayrıca eleştirilere yanıt verilmişti. Başta düşük reytingler alsa da izleyici sayısını arttırmayı başardı.

Bu arada aynı akşam ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir partnerliği, dillerden düşmeyen sahnelerle gündemde. Her bölümde ikilinin didişmeleri, atışmaları, karşılıklı sahneleri, sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor ve üzerine pek çok yorum yapılıyor. Sevilen çift Seyran ve Ferit olarak izleyenleri ekran başına toplarken Çetin Tekindor, Şerif Sezer gibi iki usta oyuncu ile birlikte Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Gülçin Santırcıoğlu, Beril Pozam gibi isimlerle de zengin ve başarılı kadrosu ile heyecanla izleniyor. Son yayınlanan bölümüyle de 14’ün üzerinde aldığı reyting puanı, diziyi son yıllarda en yüksek reyting alan yapım olarak konumlandırdı!

Yalı Çapkını’nı Cuma akşamı geçmesi muhtemel bir dizi şu an için görünmüyor! Ancak sosyal medyada başka bir rekabet göze çarpmakta! Kızılcık Şerbeti dizisinin, Yalı Çapkını dizisini ikiye katlayıp geçen bir reytingi var sosyal medyada!

Durum son bölümlerle de değişmedi! Geçtiğimiz 16 Aralık Cuma akşamı iki dizi de heyecanlı bölümlerle ekrandaydı. Fakat Kızılcık Şerbeti, reytingde yenemediği Yalı Çapkını’nı sosyal medyada ikiye katlayan konuşulma oranıyla geçmiş durumda!

Kızılcık Şerbeti 185 bin 500 ileti ile günün en çok konuşulan dizisi olurken, Yalı Çapkını ise 90 bin 800 ileti sayısı ile 2. sırada. Fox TV’nin İyilik dizisi de 3 bin 800 ileti alırken, atv’nin final yapmaya hazırlanan dizisi Yalnız Kurt da bin 100 ileti ile 4. sırada…