Ana sayfa Dizi Haberleri IMDB StarMetre’de zirve Afra Saraçoğlu’ndan Hazal Subaşı’na geçti! Sıcak Kafa oyuncuları resmen çıkarma yaptı!

IMDB StarMetre’de zirve Afra Saraçoğlu’ndan Hazal Subaşı’na geçti! Sıcak Kafa oyuncuları resmen çıkarma yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Dizilerimizin yurtdışına satılması ve sosyal medyada çok konuşulması ile birlikte oyuncularımız da ünlerini dünya çapında duyurmaya başladılar. Ayrıca dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte, pek çok Türk oyuncu, dünya çapında dikkat çeken başarılara imza atıyor!

Netflix gibi büyük abone sayılarına sahip dijital platformlar için çekilen Türk yapımları, son dönemde dikkat çekiyor. Disney Plus, Amazon Prime gibi platformlar için de çekilen film ve diziler, yerli ve yabancı aboneler tarafından merakla izlenirken, Türk oyuncular da dünyanın pek çok ülkesinden ödül alıyor, farklı kategorilerde sosyal medyada öne çıkıyorlar.

‘Bilgi bankası’ olarak adlandırılan IMDB’nin düzenli olarak her hafta yayınladığı bir liste ise Türk oyuncuların da sıklıkla yer aldığı sonuçlarla dikkat çekmekte. Starmetre adıyla yapılan araştırma sonuçlarına göre, dünya genelinde öne çıkan isimler arasında pek çok Türk oyuncu da bulunuyor.Haftalık olarak yapılan bu ölçümler sonucunda en son 5 Aralık’ta açıklanan StarMetre’deki Türk oyuncular tablosunda ilk sırayı, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteri ile beğeni toplayan Afra Saraçoğlu almaktaydı.

İşte 5 Aralık 2022 tarihli IMDB StarMetre’de dikkat çeken isimler…

IMDB StarMetre'de zirve Afra Saraçoğlu'ndan Hazal Subaşı'na geçti! Sıcak Kafa oyuncuları resmen çıkarma yaptı! 8

 

12 Aralık tarihli IMDB StarMetre tablosunda ise şaşırtıcı bir durum oluştu! Haftanın öne çıkan ve zirvedeki oyuncusu Hazal Subaşı oldu! Türk oyuncular arasında ilk sıraya yükselen Subaşı’nı Şebnem Hassanisoughi ve Osman Sonant takip etmekte! Üç oyuncu da Netflix’in geçtiğimiz hafta yayınladığı ilk distopik orijinal Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Sıcak Kafa’nın başrollerinde yer alıyorlar.

IMDB StarMetre'de zirve Afra Saraçoğlu'ndan Hazal Subaşı'na geçti! Sıcak Kafa oyuncuları resmen çıkarma yaptı! 9

Dizinin Netflix’te yayınlanmasının ardından oyuncular da StarMetre’nin Türk oyuncular listesinde ilk sıraya yükseldiler! Haftalardır 3. sırayı koruyan Can Yaman’ın bir sıra gerilediği görülürken Kerem Bürsin ve Hande Erel de onu takip ediyor! Geçtiğimiz haftalarda ilk sıralara çıkan Ayça Ayşin Turan’dan sonra 8. sırada ise bir önceki haftanın zirvedeki ismi Afra Saraçoğlu yer alıyor. Onu ise Tuba Büyüküstün ile Demet Özdemir takip ediyor.