Ana sayfa Dizi Haberleri Ve işte Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin setinden Alperen Duymaz’ın ardından Melisa Aslı Pamuk’un ilk pozu…

Ve işte Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin setinden Alperen Duymaz’ın ardından Melisa Aslı Pamuk’un ilk pozu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pastel Film imzalı Fox TV’de yayınlanacak yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın çekimleri kısa bir süre önce başladı. Geçtiğimiz hafta dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte izleyiciler, oyuncuların ilk pozlarını görmek için heyecanla beklemeye başladılar!

Dizinin setinden ilk fotoğraf, Alperen Duymaz’dan geldi! Son Yaz dizisindeki Akgün karakteri ile hafızalara kazınan bir isim olarak Alperen Duymaz’ın yeniden ekrana dönüşü merakla bekleniyordu. Yeni dizisinden gelen ilk fotoğrafında imajı ile de hayranlarını biraz şaşırttı oyuncu. Bu kez biraz uzayan saçlarının yanı sıra bıyık ve sakalları gitmiş, kirli sakallı ama daha genç görüntüsü ile dikkatleri çekiyordu.

Ve işte Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin setinden Alperen Duymaz'ın ardından Melisa Aslı Pamuk'un ilk pozu... 9

Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi kısa adıyla EGO’nun yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor. Dizinin 5 Aralık’ta başlayan çekimlerinden sonra izleyenler de heyecanlanmaya başladı! Setten gelen ikinci fotoğraf ise Melisa Aslı Pamuk’tandı!

Ve işte Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin setinden Alperen Duymaz'ın ardından Melisa Aslı Pamuk'un ilk pozu... 10

Ayrıca dizinin bir başka oyuncusu Ahmet Kayakesen de yine setten bir pozuyla sosyal medyadan hayranlarını selamladı. Yayınlanan fotoğraflarla birlikte diziyle ilgili meraklı bekleyiş daha da artmış durumda!

Ve işte Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin setinden Alperen Duymaz'ın ardından Melisa Aslı Pamuk'un ilk pozu... 11

Alperen Duymaz’ın Erhan ve Melisa Aslı Pamuk’un Sibel karakterlerine hayat vereceği dizide ayrıca Erdal Küçükkömürcü, Rüya Helin Demirbulut, Naz Sayıner, Derya Beşerler, Emirhan Dönmez ve Hülya Gülşen de yer alıyor.

Erkeğe Güven Olmaz dizisinin hikayesi de dikkat çekici! Dizinin konusu kısaca şöyle: Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır.

Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

EGO’nun yayın günü henüz belli değil ancak çekimleri başlayan diziden kısa süre içinde bir tanıtım gelmesi ve bir kaç hafta içinde de yayına başlaması bekleniyor…