Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’den, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi’ye destek! Yargı’dan ayrılan o ismi de unutmadı!

Pınar Deniz’den, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi’ye destek! Yargı’dan ayrılan o ismi de unutmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Sipahi, 12 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. İstihbarat teşkilatını konu alan hikayesi ile ekranın aksiyon yüklü dizilerinin arasına katıldı! CNP Film imzalı dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık yer alıyor.

Dizinin karşısında ise Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı ve Yasak Elma dizileri bulunuyor. Rakipleri ile mücadelesinde aksiyon dozu yüksek ve heyecanlı bir konusu olması sebebiyle alternatif bir dizi olarak avantajlı bulunan Sipahi, izleyiciden de beğeni aldı ilk bölümüyle.

Dizide ayrıca Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk ve Serhat Nalbantoğlu da rol almakta. İlk bölümüyle sosyal medyada da konuşulan Sipahi dizisine gelen destekler arasında biri özellikle dikkatleri çekiyordu!

Pınar Deniz'den, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın yeni dizisi Sipahi'ye destek! Yargı'dan ayrılan o ismi de unutmadı! 7

Zira başrolde yer alan Kaan Yıldırım ile bir süredir birlikte olduğu bilinen Pınar Deniz, diziye sosyal medya hesabından güzel bir jest yapmayı ihmal etmedi! Deniz, dizinin başlayacağı gün içerisinde “Bu akşam başlıyor, çok heyecanlı” notuyla Sipahi’nin afişini paylaştı. Üstelik Kaan Yıldırım ile birlikte etiketlediği isim de kısa bir süre önce aynı seti paylaştığı Başak Gümülcinelioğlu idi…

Yargı dizisinde Neva karakteri ile çok sevilen Başak Gümülcinelioğlu, bu sezon başında dizideki karakterinin ölmesiyle veda etmişti. Herkesi üzen bu gelişme ile birlikte Pınar Deniz, rol arkadaşının yeni dizisinin afişini paylaşırken adını da özellikle etiketleyerek güzel bir jest de Gümülcinelioğlu’na yapmış oldu…