Ana sayfa Sosyal Medya İnanılmaz! Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sına doğum günü tebrikleri yağıyor!

İnanılmaz! Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sına doğum günü tebrikleri yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinin sosyal medyadaki yansımaları, görenleri şaşkına çevirecek kadar büyük oranda ve gittikçe de artıyor! Fox TV’nin sevilen dizisine olan hayranlık, ülke sınırlarını aştı ve aşmaya da devam ediyor!

Dizinin yakın zamanda İtalya’ya satılması ve Canale 5 kanalında tanıtımlarının dönmesiyle birlikte, özellikle İtalya’dan büyük bir ilgi görmeye başladı bile!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadığı dizinin reytingleri üst seviyelerde olmasa da sezon boyunca devam etmesini sağlayan kemik bir izleyici grubuna sahip. Ayrıca, diziyi ayakta tutan ve artık göz ardı edilmesinin de mümkün olmadığı bir sosyal medya desteği de son derece canlı!

Sadece Hande Erçel’in instagram hesabında 22 milyon takipçisinin olduğu ve sürekli artmaya da devam ettiği düşünülürse, dizi hem Kerem Bürsin hem Hande Erçel hayranlarının rüzgarıyla, sosyal medyada çok konuşulmakta ve sürekli gündemde kalmakta.

İnanılmaz! Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sına doğum günü tebrikleri yağıyor! 8

Nisan ayının ortasında sezon finali yapan dizi, Haziran ayında tekrar yayında olacak. Bu süreçte ikilinin Maldivler tatili ile birlikte aşk dedikodularıyla sıklıkla gündeme gelmesinin, Sen Çal Kapımı dizisine büyük katkı sağladığını kimse inkar edemez!

Sürekli büyüyen ve kemikleşen kitleyi durdurmanın artık pek imkanı yok! Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu’nun en son yayınlandığı bölümün final gününün, Bihter’in de ölüm günü olarak hala anıldığı bir süreçte, bu kez de Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı için bir doğum günü kutlaması ortaya çıktı!

Dizinin yapımcı firması MF Yapım, Sen Çal Kapımı takipçilerini mutlu eden bir paylaşım yaptı. Hande Erçel’in oynadığı Eda Yıldız karakterinin ‘Hayat hep mucizelerle dolu” mottosunu baz alarak verilen mesajla birlikte Eda için ‘iyi ki doğdun’ sözleriyle bir paylaşım oluşturdu.

Bu paylaşım, kısa sürede beğeni almaya başladı. Dizinin hayranları, Eda’nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girmiş şekilde mesajlar yayınlıyorlar. Hem yerli hem yabancı pek çok yorum geliyor Eda için…

Hande Erçel de instagram hesabından bu paylaşımı repost etti. Oyuncunun paylaşımı aşağıda…

İnanılmaz! Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sına doğum günü tebrikleri yağıyor! 9

İşte o paylaşım: