Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi, İtalya’da! İlk İtalyanca tanıtım, sosyal medyayı sallıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi, İtalya’da! İlk İtalyanca tanıtım, sosyal medyayı sallıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, şu sıralarda İtalyan izleyiciyi fethetmeye hazırlanıyor! Dizinin Canale 5 kanalında yayınlanacağı öğrenilirken, İtalyanca ilk tanıtım da ekrana geldi ve dizi şimdiden İtalyanlar arasında büyük ilgi çekti!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlamıştı. Reytingleri iyi gidince sezonda da devam eden dizi, Cumartesi akşamları yayınlanıyordu.

Nisan ayında sezon arası verilen diziyi kanal, akıllı bir strateji ile yeniden yaz ayında ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yaz sezonunda yeni bir romantik komedi tarzı diziyi ekrana getirip risk almak yerine, zaten tutmuş ve kemikleşmiş bir izleyicisi olan diziyi yayınlayan Fox TV, dizinin devamına karar verdi.

Sen Çal Kapımı dizisi, İtalya'da! İlk İtalyanca tanıtım, sosyal medyayı sallıyor! 8

Tüm ekibin ve oyuncuların bir süre dinlendikten sonra yeniden sete dönmeleri için dizinin izleyenleri heyecanla bekliyor. Mayıs sonunda yeniden çekimlerine başlanması beklenen diziyle ilgili gelen son haber ise sevindirdi.

Erçel ve Kerem Bürsin’in sosyal medya desteğini de arkalarına aldığı projenin, İtalya’da da heyecan dalgası yaratmaya başladığı, sosyal medyada yapılan pek çok İtalyanca yorumdan da belli oluyor.

Kerem Bürsin de bu güzel haberi instagram’daki paylaşımıyla takipçilerine duyurdu…

Sen Çal Kapımı dizisi, İtalya'da! İlk İtalyanca tanıtım, sosyal medyayı sallıyor! 9

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin İtalyan televizyonundaki tanıtımı…