Ana sayfa Dizi Haberleri İnci hamile mi? Masumlar Apartmanı sezon finali çok sarsıcı geliyor!

İnci hamile mi? Masumlar Apartmanı sezon finali çok sarsıcı geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta yayınlanacak olan 37. bölümüyle sezon finali yapacak. Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizinin sezon finali fragmanı, izleyenleri şimdiden meraklandıran sahnelerle dolu!

Sessiz geçen fragmandaki sahneler, izleyenlerin sezonun son bölümünde hayli sarsıcı sahnelerle karşılaşacağını da gösteriyor. Bir süre önce dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı ile ilgili kulis bilgileri medyanın gündemine gelmişti.

Abdullah’ın oynadığı İnci’nin, sarsıcı bir ölüm sahnesi ile diziye veda edeceği konuşuluyor. Dizinin sezon finalinde bu konu netlik kazanacak ama tanıtımda da bazı ilginç gelişmelerin işareti veriliyor.

Evden çıkıp giden İnci’nin arkasından tüm ev halkı şaşkınlıkla bakakalırken, Han’ın da sinir krizi geçirdiği görülüyor. Şehirden uzak bir yere giden İnci’nin daha sonra yanında Safiye’nin de olduğu ve o sırada İnci’nin karnını tuttuğu görülmekte.

Han’ın elindeki hamilelik test kitine baktığı ve bir hayal sahnesi olduğu anlaşılan bölümde de bebek ağlaması ve beşik olması, İnci’nin hamile olduğunu da gösteriyor.

İnci hamile mi? Masumlar Apartmanı sezon finali çok sarsıcı geliyor! 7

Han ile tartışıp evden çekip giden İnci ile konuşmaya Safiye’nin gittiği ve İnci’nin hamile olduğunu anladığı o anlardan sonra İnci’ye ne olacağı merak konusu. Karnındaki bebekle ölerek diziden ayrılması ihtimali herkesin aklını kurcalamakta. Eğer durum böyleyse, çok daha üzücü ve sarsıcı bir gidiş olacak!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizinin 37. bölümü, her karakter için travmatik bazı gelişmelere gebe. Sezon finalinde izleyenleri ekrana kilitleyecek bir bölümün geldiği anlaşılıyor fragmandan…

İşte Masumlar Apartmanı 37. bölüm fragmanı: