Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İnci Taneleri dizisi 7. yeni bölümde usta oyuncu Menderes Samancılar da var!

İnci Taneleri dizisi 7. yeni bölümde usta oyuncu Menderes Samancılar da var!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamları izleyicileri Kanal D’de ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümüyle reyting listesinin zirvesinde yer alan diziye usta oyuncu Menderes Samancılar konuk oluyor.

Samancılar, ‘Terzi Affan’ karakteri ile dizinin 7.bölümünde izleyici karşısına çıkacak. ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.

Dizinin yedinci yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Azem Dilber’in başına gelenlerden derinden etkilenmiştir. Herkes olanların şokunu yaşamaktadır. Piraye’nin yaptığı iş teklifini kabul edip, etmemek de Azem’in aklını meşgul eder. Ama, Dilber’e destek olup toparlaması için çabalamakta, bir yandan da başına gelenlerin hesabını sormak için uğraşmaktadır.

Bu tehlikeli yol, Dilber’e büyük bir hediye vermenin kapısını açacaktır. Cihan Doktor Elif’e ulaşabilmek için herkesten sakladığı en hassas hikayesini ona açar. Elif’in Cihan’a dair öğrendikleri duygularını karıştırır.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı dizide herkesin ‘inci’likli bir hikayesi var. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!