Ana sayfa Dizi Fragmanları İnci Taneleri dizisinin 3. yeni bölümü yine izleyiciler duygudan duyuya sürüklenecek!

İnci Taneleri dizisinin 3. yeni bölümü yine izleyiciler duygudan duyuya sürüklenecek!

tarafından ker_def

İlk iki bölümü ile çok başarılı bir hikaye ve güçlü reytingler ortaya koyan İnci Taneleri dizisi, Yılmaz Erdoğan’ın etkileyici kaleminin de bir sonucu oldu.

Yıllar sonra ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri hem de onun hikaye gücünün izleyiciler tarafından yeniden fark edilmesini sağladı.

‘İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

BKM imzalı ‘İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

3.Bölüm Özeti ise şöyle: Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmamıştır.

Bu esnada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını arar. Piraye’nin ise hem işlerle hem de Ayça ile başı derttedir. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır.

Dilber’in daveti ile Kasım ve Azem, onu izlemeye giderler. Eğlenceli başlayan gece yine umulmadık olaylarla, maalesef tatsız bitecektir.

‘İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!