Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova’da tedbirleri tek tek anlattı!

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova’da tedbirleri tek tek anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimleri tam gaz sürüyor. Adana’da çekilen dizi için tüm oyuncular ve ekip ailelerinden, sevdiklerinden uzakta çalışıyor. Yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle tüm setlerde olduğu gibi Bir Zamanlar Çukurova’nın setinde de önlemler alınıyor. Ancak oyuncular otellerde konaklamak durumunda. Tüm sağlık önlemlerinin alınması da hem sette hem de set dışında çok önemli.

Salgın Türkiye’de Mart ayında görüldükten sonra dizi setleri bir süre durdu. Yaşanan uzun sokağa çıkma yasakları nedeni ve salgının hızla yayılması yüzünden pandemi sürecinde pek çok dizi sezon arasında çekimlerinin durdurmak zorunda kaldı.

Mayıs ayının sonlarına doğru yeniden bazı setlerde çalışmalar başlasa da pek çok yapımcı firma, yeni sezona kadar çekimlere başlamadı. Ağustos sonundan başlayarak da pek çok dizinin yeni sezonları ya da yeni dizilerin çekimleri başladı.

Setlerin başlaması ile birlikte korona vakaları da kamera arkası ekip ve oyuncular arasında görülmeye başlandı. Bazı dizilere bir süreliğine korona arası verilirken, düzenli olarak testler yapılmaya da devam ediliyor.

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova'da tedbirleri tek tek anlattı! 1

Yapımcı firmalar çalışanların ve oyuncuların sağlığını düşünerek tedbirlerine devam ediyorlar. Maske ile çalışan kamera arkası ekip ve oyuncular arasında ister istemez bazı vakalar görünüyor.

Adana’da çekimleri süren Bir Zamanlar Çukurova’nın setindeki durumu ise dizinin Gülten’i Selin Genç anlattı. Oyuncu, setteki önlemlerle ilgili detayları tv100 kameralarına aktardı.

“Setimiz çok özenle aldı tedbirleri, işimizin devam etmesi açısından. Her oyuncunun ayrı karavanı olması gibi” diyen Selin Genç, her oyuncunun saç, makyaj ve kostüm gibi malzemelerinin ayrı tutulduğunu ifade ederken, çekim yapılan her mekanın da çekimden önce muhakkak baştan aşağı dezenfekte edildiğini söyledi.

Bu arada Selin Genç, dizinin ekibi ve oyuncularının kaldıkları otellerde de konaklamaların sorunsuz bir şekilde yürüdüğünü, salgın ile ilgili önlemlerin alındığı otellerde kaldıklarını da ifade etti.

Bu arada dizinin iki ayrı setinde de iki ambulansın her ihtimale karşı hazır bulunduğunu belirtti.

Selin Genç’in röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…