Ana sayfa Dizi Fragmanları İptal edilen Gönül Dağı dizisi hasret çektirdi ama bu görüntüler de iyi geldi!

İptal edilen Gönül Dağı dizisi hasret çektirdi ama bu görüntüler de iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, ilk iki bölümü ile çok beğenildi. Reytingleriyle de etkili bir giriş yapan dizinin sıcak bir Anadolu hikayesi üzerine kurgulanmış yapısı izleyicilere farklı geldi.

Ekranda kavga, dövüş, silahlar ve entrikaların olmadığı bir yapım Gönül Dağı… Gönülden seven iki gencin yıllar sonra karşılaşması, Anadolu insanının aile sıcaklığı yansıyor ekrana.. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın iyi bir dizi çifti olması ve enerjilerinin de yüksekliği hemen dikkat çekti.

Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz Cumartesi akşamı 3. bölümü ile yayınlanacaktı. Ancak TRT1 tarafından yayın iptal edildi. Sebebi ise İzmir’de felakete yol açan, birçok vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına neden olan deprem gerçeği idi…

İzleyiciler bu hafta dizinin olup olmayacağını merak ediyor. Hemen belirtelim. TRT1’in yayın akışında Gönül Dağı dizisinin 3. bölümünün 7 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacağı gösteriliyor. Dizinin sosyal medya hesaplarında ise Taner ve Dilek için yapılan bir klip dikkat çekti.

Gönül Dağı hayranları bu klibi bir hayli beğendi. Zaten müzikleri ile de izleyicileri mest eden dizinin hayranları Taner ve Dilek karakterlerinin sahnelerinin yer aldığı anlarda yine duygusal anlar yaşadı.

İşte Taner ve Dilek’ten özel görüntülerle hoş bir klip…