Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Asya, ahlaksız teklifi kabul ederse isyan çıkar!

Sadakatsiz dizisinde Asya, ahlaksız teklifi kabul ederse isyan çıkar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, öyle güçlü bir hikaye ile izleyicileri cezbetti ki, her yeni bölümde büyük dersler çıkartılacak sahneler var. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizide Mert karakterini ise Eren Vurdem canlandırıyor.

Söz dizisinde Ateş karakteri ile hatırlayacağınız ‘Karabatak’ lakaplı oyuncu, Kuruluş Osman’da Konur Alp olduktan sonra, bu sefer de Sadakatsiz dizisinde Mert Gelik olarak ekrana geliyor. Asya’nın intikam planlarında Volkan’ın en yakın arkadaşı Mert de var… Asya ile Mert birlikte yemeğe çıkıyor. Mert’in sözleri ise en yakın arkadaşının eşine karşı boş olmadığını gösteriyor.

Mert ve Asya arasında neler oluyor? Asya’yla baş başa yemeğe çıkan Mert, ona yardım edeceğini söylüyor ancak bir şartla! Peki Mert’in şartı ne olacak? Asya onunla iş birliği yapıp, Volkan’dan intikam alacak mı? Mert’in ahlaksız bir teklifi var ki, izleyiciler buna çok sinir olacak.

Mert diyor ki, “Volkan’ın en yakın arkadaşı olması seni hak etmediği gerçeğini değiştirmez” diyerek gözünün Asya’da olduğunu ifade etti. Asya bile bu duruma bir hayli şaşırdı. Mert’in hedefinde Asya ile birlikte olmak var. Hatta otelde bir oda bile tutmuş.

Asya ise Volkan’dan intikam almak için onun en yakın arkadaşını kullanmanın derdinde. Mert diyor ki, “Volkan’dan intikam almana yardım edebilirim.”

Asya ve Mert’in otel odasındaki buluşması nasıl sonuçlanacak herkes merakla bekliyor. İzleyiciler ise Asya’nın böyle bir şey yapmamasını, Mert ile birlikte olmamasını umut ediyor.

Asya’nın bir aldatma hikayesi içinde olmasının izleyicileri çok rahatsız edeceği yorumlara yansıdı.. Bu durumun bir intikam planı olarak ekrana yansıması umutları var…Ayrıca Mert’in eşinin düşeceği durumu da dikkate alan izleyiciler Asya, Mert ile birlikte olursa dizinin büyük tepki çekeceği düşüncelerini sosyal medyada aktarıyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!