Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, ‘Baş Belası’ dizisinin bitmesiyle ilgili konuştu!

İrem Helvacıoğlu, ‘Baş Belası’ dizisinin bitmesiyle ilgili konuştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz hafta final yapan ‘Baş Belası’ dizisindeki performansıyla beğeni topladı. ATV’de yayınlanan dizide oyuncu, Seçkin Özdemir ile baş rolü paylaştı. İkilinin dizisi beklenmeyen final haberi ile izleyiciyi üzdü.

Pozta Gazetesi’nin Pazar eki Pazar Postası’ndan Oya Çınar’ın sorularını yanıtlayan oyuncu, iş ve özel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Helvacıoğlu ‘Baş Belası’ dizisinin kısa süren ekran yolculuğu için şunları söyledi: “Şu an çok rahatladım, dizi bitti. Çok yoğun bir tempodan çıktım. ‘Seni Çok Bekledim’den hemen bir hafta sonrasında ‘Baş Belası’ başlamıştı, o yüzden hiç dinlenemeden çalışmaya devam ettim. Ama hikaye çok derli toplu bir şekilde bitti. Şimdi çok rahatlamış hissediyorum.”

İrem Helvacıoğlu, 'Baş Belası' dizisinin bitmesiyle ilgili konuştu! 1

Peki oyuncuya göre ‘Baş Belası’, beklenen bir finale mi gitti? “Aslında deneysel bir işti. Yeni bir şey denemek, polisiye komediyi görmek istediler. Ya iki-üç sezon sürecekti ya da paket bir şekilde bitecekti. Yaz dizisi gibi düşünülmedi ama biraz şansız bir döneme denk geldi. Pandemi yasakları yeni bitmişti. İnsanların çok televizyon izlemediği bir dönemdi.”

Rol aldığı projelerle adından siz ettiren oyuncu, işinin ekip işi olduğunu söyleyerek “İnsanların senin mutlu olduğun şeyin yanında olup seni desteklemesi çok güzel. Hatta gurur vesilesi. Ama ‘Sen Anlat Karadeniz’ zamanında o çok yüksek reytingleri alırken biz Trabzon’daydık. Dolayısıyla ben o şımarıklığı ya da egoyu yaşama fırsatı bulamadım.Seni pohpohlayacak şeyler her zaman İstanbul’da dönüyor çünkü. Bir de zaten bu işin bir ekip işi olduğunun, zincirden tek bir halka çıkardığında her şeyin bozulacağının çok iyi farkındayım.” açıklamasını yaptı.

İrem Helvacıoğlu, 'Baş Belası' dizisinin bitmesiyle ilgili konuştu! 2

Çok inatçı ve dik başlı olduğuna da dikkat çeken oyuncu; “Bir şeyi kafama takınca ya yapacağım ya yapacağım. Aksine beni ikna etmek, vazgeçirmek zordur. İnatçılığımla karşımdakine illallah ettirebilirim. Bu yanlarım zor. İyi tarafından bakarsam enerjim hep yüksektir. Pozitifimdir. Karşımdakine iyi enerji geçirdiğimi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Peki İrem Helvacıoğlu’nun en büyük zaafı ne? “İnsanları sadece iyi yanından görmeye çalışmak… Oysa herkesi olduğu gibi görebilmeyi çok isterdim. Bu yüzden manipüle edilmeye çok açığım işte. Hep bir sebep arar ve bulurum. Sonra o kişinin aslında benim kendimi inandırdığım kişi olmadığını görünce de büyük hayal kırıklığına uğrarım.”

Hem iş de hem de özel hayatınızda kadın olmanın zorluklarını yaşadığını söyleyen İrem Helvacıoğlu,  “Ben, o anlarda inanılmaz agresifleşiyorum. Bunu genele mal edemem ama yaptığım işte bazen şununla karşılaşıyorum. Hikayede kadın çok ön plandaysa, bu oradaki erkek oyuncuyu çok rahatsız edebiliyor. Üstelik baktığınızda o kişi dışarıya kendini çok feminist olarak gösteriyor… Ama kadının ön planda olduğu hikayede yer almaktan rahatsız oluyor.” dedi.