Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir sonunda diziler konusunda şeytanın bacağını kırdı!

Seçkin Özdemir sonunda diziler konusunda şeytanın bacağını kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Uzun yıllardır ekranda olan Seçkin Özdemir, dizilerinin kısa süreli olması nedeniyle şanssızlıklarla anılan bir oyuncu. Geçen yıl yine benzer bir durum yaşadığı zaman instagram canlı yayınında oyuncu dizilere ara vermeyi bile düşündüğünü söylemişti.

Ancak Kuruluş Osman dizisinde Flatyos karakteri ile ekrana dönerek bu güçlü yapımda kendini gösteren oyuncu, şimdi de atv’nin yeni iddialı yaz dizisi Baş Belası’nın başrolünde yer alıyor. İrem Helvacıoğlu ile buluşan Seçkin Özdemir hem partneri ile uyumlu görüntüsüyle dikkat çekiyor hem de iyi bir dizi ile şanssızlığını kırıyor.

Dizinin daha ilk bölümü yayınlanmadı ama sosyal medyada yapılan yorumlara bakarsanız Baş Belası isimli polisiye dizi şimdiden büyük ilgi gördü. Eğlenceli ve heyecan yüklü hikayesi ile yaz ekranının fenomen dizisi olmaya aday görünen Baş Belası’nın ilk bölümü 20 Haziran Pazar günü yayınlanacak.

Seçkin Özdemir dizide cinayet büro baş komiseri Şahin olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Gizemli bir cinayet soruşturmasında Helvacıoğlu’nun canlandırdığı İpek ile karşılaşacak olan Şahin, hem eğlenceli hem de aksiyon dolu anlar sunacak.

Seçkin Özdemir sonunda diziler konusunda şeytanın bacağını kırdı! 7

Birbirine taban tabana zıt karakterdeki Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli öyküsü izleyicileri de yaz ekranında atv’ye taşıyacak.

Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk’un da kadrosunda yer aldığı Baş Belası dizisinin fragmanlarıyla bile izleyicilerin ilgisini çekmesi önemli bir gelişme oldu.

Seçkin Özdemir hayranları da bugüne kadar birçok talihsizlik yaşayan, dizileri kısa süreli olan ve büyük çıkışı için yıllardır hayranlarının beklediği oyuncuyu başarılı bir yapımda izleme fırsatı bulacak.