Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu oyunculukta pes etmeyi düşündüğünde kimler engel oldu?

İrem Helvacıoğlu oyunculukta pes etmeyi düşündüğünde kimler engel oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2011 yılından itibaren setlerde yer aldı ama bir dönem pes etmeyi düşündü.. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri öncesinde yaşadığı sıkıntılı dönemde oyuncunun yanında kimler vardı?

Sen Anlat Karadeniz ile müthiş bir çıkış yapan oyuncu, şu anda yapımcıların gözdesi durumunda… Seni Çok Bekledim, Baş Belası ve Kaçış isimli üç dizi ile 2021 yılında çok çalışan oyuncu, birbirinden farklı karakterleri de başarıyla canlandırdı.

MAG dergisinin sorularını yanıtlayan İrem Helvacıoğlu, bir dönem pes etmeyi düşündüğünü ima etti. Oyuncu, “Tırmandığım yol diyelim buna, çok dik ve zorluydu. Ama ben zorluğun beni pes ettirmesine izin vermedim, ben izin versem bile bana bu yolda destek olan çok insan vardı” açıklamasında bulundu.

İrem Helvacıoğlu oyunculukta pes etmeyi düşündüğünde kimler engel oldu? 7

İrem Helvacıoğlu, kendisine yürüdüğü yolda destek olanları da açıkladı. İlk başta oyuncunun ailesi geliyor. Helvacıoğlu ayrıca ders aldığı hocalarından da büyük destek gördü. Ancak en büyük desteği veren kişi ise menajeri Şebnem Demir idi…

Arkadaşlarının da kendisine hep destek olduğunu belirten oyuncu, “Karar verirken bunu konuşup tartışıp en doğrusuna karar verebildiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum, öğreniyoruz, öğrenmeye devam ediyoruz, bu yolla gurur duyuyorum her bir anıyla” açıklamasında bulundu.

İçinde kendisini mutlu hissettiği her kıyafeti giyebileceğini belirten oyuncu, özgüvenli, rahat ve mutlu hissetmeyi seviyor…

Öğrenmekten hiç yorulmayan oyuncu, olduğu gibi görünmeyi de çok önemsiyor.