Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin yeni yıldan tek bir dileği var, o da kızı Mercan ile ilgili!..

Özge Özpirinçci’nin yeni yıldan tek bir dileği var, o da kızı Mercan ile ilgili!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile hamile kaldığını öğrendikten sonra sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 30 Kasım’da kızını kucağına aldı.

İlk kez anne- baba olma mutluluğunu yaşayan çift bebeklerine Mercan adını verdi. Özge özpirinçci şu sıralar tüm vaktini kızının bakımıyla ilgilenerek geçiriyor. Zaman zaman basın mensuplarına, alışveriş esnasında yakalanan ünlü oyuncu gazetecileri kırmayıp ayak üstü muhabbet ediyor.

Yeniköy’de bir market çıkışı görüntülenen çiçeği burnunda anne vakti olmadığı için gazetecilerle uzun uzadıya konuşamadı, oyuncu, “Hayatım çok basit bu aralar” açıklamasını yaptı.

Anne sütü arttırıcı çay aldığı görülen oyuncu, acelesi olduğunu söyleyerek basın mensuplarının iznini istedi. Kızının kendisini evde beklediğini söyleyen Özge Özpirinçci, “Çok acelem var, üzgünüm konuşamayacağız. Biliyorsunuz. Mercan’la evdeyim, konuşacak bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Kızı ve kendisinin sağlıklı olduklarını belirten Özge Özpirinçci yeni yıla da kızı kucağında girdiğini belirtti. Oyuncu, 2022’den de en büyük beklentisini ise şu sözlerle açıkladı; “İnşallah bütün yılım kucağımda kızım ile geçer.”