Ana sayfa Sosyal Medya İsmi ‘dizi şanssızına’ çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu!

İsmi ‘dizi şanssızına’ çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seçkin Özdemir, Şahin komiser olarak tam da aradığını bulmuş! Baş Belası isimli atv dizisi Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi ve dizi hayranları büyük şaşkınlık yaşadı. Bu kadar başarılı ve polisiye ile komediyi iç içe güzel bir senaryo ile geçiren bir dizi bulunca herkes memnun oldu.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisine yönelik olarak da çok olumlu yorumlar yapıldı. İpek ve Şahin karakterlerinin iyi bir dizi çifti olduğunu belirten dizi hayranları yapımı çok başarılı bulduklarını ve çok iyi dönüşler alacağına inandıklarını belirten birçok yorum yaptı.

En son Kuruluş Osman dizisinde Filatyos karakterine hayat veren Seçkin Özdemir’in cinayet büro başkomiseri Şahin Kara karakterinde çok başarılı bulan hayranlar, bu rolü oyuncuya çok yakıştırdı.

Uzun süredir Özdemir’in böyle kendisine yakışacak bir rol aradığını da belirten hayranları, sonunda Baş Belası dizisiyle bunun gerçekleşmesine çok sevindiklerini ifade eden yorumlar da yaptı.

Diziye önyargı ile yaklaşanlar bile ilk bölümü izledikten sonra beğenilerini ifade ederken, çok kaliteli ve izleyicileri içine çeken bir yapım olduğu yönünde görüş birliğine vardı.

İsmi 'dizi şanssızına' çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu! 10

Uzun yıllar farklı dizilerde bir türlü istediğini bulamayan ve dizi şanssızı olarak da nitelendirilen Seçkin Özdemir, 2020 yılında pandeminin ilk başladığı dönemde instagram’da yaptığı bir sohbette dizilere ara bile verebileceğini, üst üste şanssızlıklar yaşadığını kendisi de söylemişti.

Kuruluş Osman ile iyi bir çıkış yaptıktan sonra gelen Baş Belası isimli dizi oyuncunun kariyerinde yükseliş dönemini hızlandıracaktır.

İsmi 'dizi şanssızına' çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu! 11

Bazı dizi hayranlarını Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu’nun iyi bir partner olacağına yönelik şüpheleri vardı. Ancak bu şüpheler ilk bölüm ile birlikte ortadan kalktı.

Bir izleyici şöyle yazdı: “Daha düne kadar İrem ve Seçkin’in partner olabileceğine inanamıyordum ama şimdiyse onları karşılıklı izliyorum, inanılmaz güzel bir duygu, çok iyiler.”

İsmi 'dizi şanssızına' çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu! 12

İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı mesaj da dizi hayranlarından beğeni topladı.

İsmi 'dizi şanssızına' çıkan Seçkin Özdemir, aradığı rolü sonunda buldu! 13