Ana sayfa Dizi Fragmanları İrem Helvacıoğlu’ndan yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk için tüyo geldi!

İrem Helvacıoğlu’ndan yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk için tüyo geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizinin 6 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümü izleyicilerle tv8’de buluşacak. Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok merak ediliyor… Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarla büyük heyecan yaratan dizinin, çarşamba reyting rekabetinde öne çıkacak bir yapım olması bekleniyor.

Dizi hayranları heyecanla projeyi beklerken, İrem Helvacıoğlu da heyecanı artıracak açıklamalarda bulundu. Defne rolünde izleyeceğimiz oyuncu, ekran başına geçecek olan hayranlarına birbirinden farklı duygular yaşatacak. Oyuncu hem çekimlerden bahsetti hem de diziyle ilgili şunları söyledi: “Çekimlerimiz çok güzel geçiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız, bu iki kadının hikayesi. Geçmişinin korkularından kaçmaya çalışan, kaçtığı korkuları ile yeniden yüzleşen ve artık bunlarla mücadele etmeyi seçen birisi Defne. Merak unsurları çok fazla olan, tüm karakterlerin sırlarının olduğu bir hikaye.”

Defne karakterinin çok farklı yönleri olacağını bu sözlerden anlayabilirsiniz. İrem Helvacıoğlu da bu farklı karakterin hislerini izleyicilere geçirme konusunda iyi performans sergileyecektir. Oyuncunun ve ekibin heyecanının aynısının izleyicilerde de olduğunu sosyal medyadaki olumlu yorumlara bakarak söyleyebiliriz.

İrem Helvacıoğlu'ndan yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk için tüyo geldi! 7

Sen Anlat Karadeniz isimli diziyle büyük başarı kazanan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz sezon önce Seni Çok Bekledim isimli projeyle gündeme geldi, ardından da yaz aylarında Baş Belası isimli atv dizisinde yer almıştı. Yeniden televizyon ekranına dönecek olmanın heyecanı içindeki oyuncu, sonbaharda da Disney Plus’ın ilk yerli projesi olarak tanımlanan Kaçış isimli dizide Engin Akyürek ile başrolü paylaştı.

6 Nisan’dan itibaren tv8 ekranında hayranları ile buluşacak olan İrem Helvacıoğlu, bir dram projesi olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli diziyle birlikte yeniden televizyon ekranına dönmüş olacak.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor. “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

Dizinin kadrosunda ayrıca; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba günü TV8’de başlıyor.