Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi!

İrem Helvacıoğlu’nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her hafta rol aldıkları dizilerle ekrana gelen başarılı üç kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Dilan Çiçek Deniz var. Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alıyor. Aynı zamanda modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz’in instagram paylaşımı merak konusu oldu.

Oyuncunun fantastik bir yapımda yer aldığı tahminlerini doğuran paylaşımında elindeki bir sopayı çevirmeye çalıştığı görülen bir savaşçı kadın rolünde olduğu görülüyor.

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 12

Bir çatının üzerine çıktığı ve arkada İstanbul boğazının göründüğü çekimler sırasında üzerindeki kıyafetlere de bakılınca Alev Alev dizisi için yapılmadığı anlaşılıyor bu çekimin.

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 13

Oyuncunun bir dergi için mi bu pozları verdiği, yeni bir fantastik dizide mi rol aldığı anlaşılamadı! “Uzun zaman önce çok uzak, çok uzak bir galakside” notunu düşen oyuncunun bakalım nasıl bir sürprizi var takipçilerine?

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 14

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile hızlı bir çıkış yakalayan İrem Helvacıoğlu, şu sıralar Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranda.

Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı ve Star TV’de yayınlanan dizi için, ne yazık ki reytingleri düşük olduğu için final kararı verildi.

İrem Helvacıoğlu bu duruma üzüldü ama yakında yeni bir dizide yer alması da büyük ihtimal. Helvacıoğlu’nun son yaptığı paylaşımda da keyfinin yerinde olduğu görülüyor.

Sahilde oturan Helvacıoğlu, kahkaha atarken çekilen pozuyla beğeni topladı…

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 15

Yasak Elma dizisinin sevilmeyen kadını Cansu olarak ekrana gelen Nilperi Şahinkaya da bir sürpriz peşinde. Oyuncu, üzerindeki yazlık kıyafetlerle bir çekimde.

Bir reklamda yer aldığı tahminlerini yaptıran fotoğraflarıyla merak içinde bıraktı oyuncu…

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 16

Nilperi Şahinkaya’nın “Yeni güzel projeler geliyor” notuyla yayınladığı fotoğraflardan sonra bakalım nasıl bir sürpriz gelecek?

İrem Helvacıoğlu'nun neşesi yerinde! Dilan Çiçek Deniz ne yapıyor öyle? Nilperi Şahinkaya ser verdi sır vermedi! 17