Ana sayfa Sosyal Medya Ortadan kaybolan Esat, Merve Dizdar’ın paylaşımında ortaya çıktı! Neslihan Atagül’ün keyfi yerinde, çalışmaya başladı!

Ortadan kaybolan Esat, Merve Dizdar’ın paylaşımında ortaya çıktı! Neslihan Atagül’ün keyfi yerinde, çalışmaya başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, rol aldıkları yapımlardan sonra hayranları tarafından ilgiyle takip edilen platformlar. Kimi zaman evlerinden, kimi zaman çalıştıkları setlerden, kimi zaman günlük hayatlarından pek çok farklı paylaşımlar yapıyor ünlü isimler. Hayranlarının merakla takip ettikleri isimlerin hem kamera arkası hem de özel hayatlarından pozları merakla takip ediliyor.

Özellikle dizilerin müdavimleri, oyuncuların kamera arkası yaptıkları paylaşımları çok seviyor. Sosyal medyada dikkat çeken bu paylaşımlar, bir anda dağılıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi de son dönemin çok dikkat çeken yapımlarından birisi. Kamera arkasından oyuncular sık sık paylaşımlar yapıyorlar.

Özellikle Ezgi Mola ve Merve Dizdar, diziyi takip edenlere, hayranlarına setten bol bol fotoğraf ve video paylaşımları yapıyor.

Dizinin Gülben’i ve müzmin aşkı Esat da izleyicinin sevdiği iki karakter. Esat’ın bir anda ortadan kaybolduğu son bölümden sonra Merve Dizdar’ın aşağıdaki paylaşımları da hem gülümsetti, hem de bazı tahminleri beraberinde getirdi!

Ortadan kaybolan Esat, Merve Dizdar'ın paylaşımında ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde, çalışmaya başladı! 9

Gülben’e yaklaşmaması için Han’ın tehdit ettiği Esat, bir anda ortadan kaybolmuştu. Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat ile ilgili son sahneden sonra başka tahminler yapıldı. Han’ın, binanın kazan dairesinde birini zincirlediği görülmüştü.

Bu kişinin Esat olma ihtimali var. Merve Dizdar’ın da Masumlar Apartmanı dizisinin ana mekanı olan apartmanın önünde Uğur Uzunel ile verdiği poz “Acaba kazan dairesi sahnesi mi çekiliyor, Uzunel, o yüzden mi binaya gelmiş?” dedirtiyor! Bakalım, iki oyuncunun dizinin setinden verdiği bu pozlarla birlikte gelen tahminler tutacak mı?

Ortadan kaybolan Esat, Merve Dizdar'ın paylaşımında ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde, çalışmaya başladı! 10

Gelelim Neslihan Atagül’e… Oyuncu bilindiği gibi bir kaç ay önce Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı nedeniyle ayrılmıştı. Atagül, geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlık nedeniyle zor anlar yaşıyordu.

Doktorların rapor verdiği ve dinlenmesi, iyi beslenmesi gereken oyuncunun tahlillerinin İngiltere’deki bir sağlık kuruluşuna da gittiği öğrenilmişti.

Sadece ev yemekleri yiyen ve çok dikkatli beslenen Neslihan Atagül’ün tedavisi devam ederken hayranları da merakta.

Oyuncu zaman zaman instagram’dan yaptığı paylaşımlarda fotoğraf veya videolar ile kendisini gösteriyor ve iyi olduğunu da anlatmış oluyor böylece.

Yaptığı son paylaşımlardan birisi de aşağıda. Oyuncu gayet neşeli ve iyi görünüyor. Bu arada çalışmaya da başladı. Ancak dizide değil! Haziran ayından  beri üzerine titrediği başka bir meşguliyeti var.

Hadsiz isimli bir dijital dergi çıkarıyor Neslihan Atagül ve yeni sayı için çalışmaya başlamış bile…

Ortadan kaybolan Esat, Merve Dizdar'ın paylaşımında ortaya çıktı! Neslihan Atagül'ün keyfi yerinde, çalışmaya başladı! 11