Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun önce kabul edip sonra pişman olduğu diziler var!

İrem Helvacıoğlu’nun önce kabul edip sonra pişman olduğu diziler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası dizisinin şimdiye kadar 4 bölümü ekrana geldi… Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu ikilisini izleyiciler çok beğendi… Her yeni bölümü heyecanla beklenen dizide Helvacıoğlu’nu psikolog İpek karakterinde izliyoruz. Oyuncu rolüne de çok iyi oturdu ve performansıyla da hayranlarını memnun etti.

Baş Belası dizisi her ne kadar güzel bir konu ve iyi uyum sağlayan başrol oyuncularına sahip olsa da reytinglerin beklentilerin altında gelmesi gibi bir gerçeklik de var… İrem Helvacıoğlu katıldığı Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021 töreninde görüntülendi.

“Yılın en iyi kadın oyuncusu” olarak ödüllendirilen Helvacıoğlu, Baş Belası dizisiyle ilgili soruları yanıtladı. Oyuncu, “İyi gidiyor, tepkiler çok güzel, iyi yorumlar alıyoruz, bu da çok motive ediyor” diye konuştu. Sosyal medyada gerçekten de Baş Belası dizisi için izleyicilerden çok güzel yorumlar geliyor.

Dizide İpek ve Şahin karakterlerinin çatışmacı bir noktada olması ve zıtlıkları da beğeni topladı. İrem Helvacıoğlu, izleyicilerin yorumlarını takip ediyor ve güzel mesajlardan da fazlasıyla etkileniyor.

İrem Helvacıoğlu'nun önce kabul edip sonra pişman olduğu diziler var! 2

Oyuncu, “Ekip zaten daha önce de çalıştığım bir ekip. O yüzden çok keyifli. Yönetmenimiz Murat Onbul ile de daha önce bir arada çalıştık. Tanıyor olmak aile sıcaklığını getiriyor. Oyuncularla çok hızlı bir şekilde kaynaştık. Seçkin ile çok güzel bir uyum yakaladık. Ekip olarak çok güzel bir uyumumuz var” diye konuştu.

Baş Belası dizisinin setinde her şeyin yolunda gitmesi önemli bir artı olarak görülüyor. Her şeyin güzel gitmesinden memnun olan oyuncu, ekip ile çok uzun süredir çalışıyormuş gibi hissettiğini de anlattı.

Seni Çok Bekledim isimli 13 bölümlük dizinin ardından neden hemen setlere geri döndüğü sorulan İrem Helvacıoğlu, “Hikayesini çok beğendim, böyle bir işi kaçırmak istemedim. Gerçekten çok severek yapıyorum. Oynadığım rolü çok seviyorum. O yüzden de daha sonra tatil yaparım diye düşündüm” açıklamasını yaptı.

İçinde yer aldığı için pişman olduğu roller olduğu itirafında bulunan oyuncu, isim vermedi. Senaryoyu okurken iyi gibi gelen bir projenin, içine girince farklı nedenlerden kötü sonuçlanabildiği vurgusunu yapan İrem Helvacıoğlu, “İçerisinde başka şeyler oluyor. Bu sadece anlaşıp anlaşamamak da değil. Belki de rolle birbirimizi bağdaştıramıyoruz. O yüzden de sevmediğim bir proje haline geliyor. Okuduğun ile oynadığın bazen bir tutmuyor” diye konuştu.