Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak’ın yeni dizi projesi hayatında da yeni bir dönemi başlatıyor!

İrem Sak’ın yeni dizi projesi hayatında da yeni bir dönemi başlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Sak, hayranlarını hem şaşırtacak hem de çok mutlu edecek yeni bir gelişme ile gündemde.. Yalan Dünya dizisinde Tülay karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, o dönemden bugünlere birçok farklı yapımda tecrübelerini geliştirdi. Sak, 2016- 2018 yılları arasında sinemaya daha fazla önem verdikten sonra dizilerde de sık sık göründü.

Güldür Güldür Show’dan ayrılması ile de 2019 yılında hayranlarını şaşırtan İrem Sak, Bir Aile Hikayesi, Alev Alev, Çukur ve Kuş Uçuşu isimli dizilerde bulundu. Özellikle Çukur’daki Seren karakteri izleyicinin hafızasında uzun süre dürecektir. İrem Sak’tan hayranlarına yeni müjde var.

Ünlü oyuncu, dijital bir dizi projesinde yer alacak. Ancak bu dizinin hikayesini de ünlü oyuncu yazdı. Kendi yazdığı hikayenin başrolünde de yine kendisi yer alacak olması İrem Sak’ın kariyeri açısından çok önemli bir dönemin de başlangıcını ifade ediyor.

İrem Sak'ın yeni dizi projesi hayatında da yeni bir dönemi başlatıyor! 7

Modern Kadın isimli bu dijital dizi projesi 10 bölümden oluşuyor.

Kendi hikayeleri ile ekranlarda yer almaya hazırlanan oyuncu kadın dünyasını etkileyici bir dille anlatacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Bu yeni dönem İrem Sak’ın kariyeri adına çok önemli bir kilometre taşı olacak. Oyuncu artık sadece kamera önünde olmayacak.

Senaryo yazarlığı konusunda da kendisine güvenen ve sürekli kendisini geliştiren İrem Sak, hikayelerine izleyicilerinden gelecek yorumları da merakla bekliyor.