Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin şanslısı İlayda Alişan, hayatının ikinci fırsatını da Ateş Kuşları ile buldu!

Çukur dizisinin şanslısı İlayda Alişan, hayatının ikinci fırsatını da Ateş Kuşları ile buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılından bu yana setlerde yer alan İlayda Alişan, bugüne kadar birçok projede bulundu ve önemli deneyimler elde etti. Özellikle Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile büyük popülerlik elde eden oyuncu, en az bu yapım kadar başarılı olma potansiyeli bulunan Ateş Kuşları ile yeniden ekrana dönüş yaptı.

Kariyerinde Çukur dışında birçok farklı dizi olmasına rağmen, ünlü oyuncunun kendini milyonlara sevdirme noktasında Çukur’un çok ayrı bir yeri var. Diğer dizilerinde de önemli başarılar kazansa da Çukur’un yeri oyuncuda çok farklıydı.

Şimdi Ateş Kuşları dizisi ile birlikte İlayda Alişan’ın eline ikinci bir büyük şans geldi. Bu sefer dram ağırlıklı bir hikayede kendisini gösterecek olan oyuncu, kariyerinde yeni bir sıçrama yapma imkanına kavuştu. Cuma akşamları yayınlanmaya başlanan Ateş Kuşları dizisi hikayesi ile milyonları etkiledi ve ilk bölüm reytinglerde 8’li oranlara kadar çıkabildi. Bu durum her diziye nasip olmuyor ve Ateş Kuşları’nın çok iyi bir sezon açılışı yaptığını söylemek gerekiyor.

İşte İlayda Alişan da hikayesinden çok etkilendiği Ateş Kuşları ile 2023 yılının en çok konuşulan genç kadın oyuncularından birisi olma fırsatını buldu.

Oyuncu, “Ben uzun süredir bu kadar etkilendiğim bir senaryo okumamıştım. İlk sahnede gözlerimin dolduğu bir şey okumamıştım. Çocukları çok seviyorum, onunla alakalı olabilir. Hayatta kalabilmeleri, mücadele etmeleri… İnanılmaz bir mücadele hikayesi var. Bu kadar derinden etkilenmiş bir iş hiç okumamıştım” diye konuştu.

Çukur dizisinin şanslısı İlayda Alişan, hayatının ikinci fırsatını da Ateş Kuşları ile buldu! 7

Çöpde bulunan bir bebeği sahiplenen sokak çocuklarının onu sevgiyle büyütmeleri ve bir aile olmalarını anlatan dizi, kan bağını değil, gönül bağını öne çıkartan bir dram sunuyor.

İlayda Alişan da çöpte bulunan ve Gül Ayşe ismi verilen bu bebeğin hikayesini izleyicilere sunuyor. Gül Ayşe karakterinde ünlü oyuncu, aile olmanın gücünü de izleyenlere hatırlatıyor.

İlayda Alişan için Çukur kadar izleyicileri derinden etkileyebilecek bir yapımda başrol kadın oyuncusu olmak çok önemli bir kariyer fırsatı anlamına geliyor.

Ateş Kuşları dizisinin 20 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünün reyting sonuçları da merakla bekleniyor. Yine yüksek oranlar elde edilebilir ise, bu durum dizinin 2023’in en sürpriz çıkışını yapan projelerinin başında gelmesini sağlayacaktır.