Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisiyle fenomen olan Ercan Kesal, yepyeni projelerle yeni sürprizler hazırladı!

Çukur dizisiyle fenomen olan Ercan Kesal, yepyeni projelerle yeni sürprizler hazırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Aldatmak isimli dram dizisinde Sezai karakteri ile başrolde yer alan Ercan Kesal, doktorluk mesleği ile hayata atılmasına rağmen, 2000’li yılların başından itibaren de oyuncu olarak projelerde yer almaya başladı.

Genelde sinema filmlerinde etkili performansları ile izlediğimiz Ercan Kesal, çok yönlü bir isim. Edebiyata olan tutkusunu saklamayan ve yazdığı kitaplar ile de üretmeyi sürdüren oyuncu, Aldatmak isimli atv dizisiyle de oyunculuk mesleğine devam ediyor.

Özellikle Çukur dizisindeki İdris Koçovalı karakteri ile fenomen haline gelen Ercan Kesal, dizi projelerini nadiren kabul eden bir isim olmasına rağmen, Aldatmak isimli hikayede yer almayı özellikle istedi.

Vahide Perçin ile başrolde buluşan Ercan Kesal, ayrıca senaryo yazmayı ve çeşitli projeler ile dijital platformlara üretim yapmayı da kendisine bir hedef olarak belirledi.

Çukur dizisiyle fenomen olan Ercan Kesal, yepyeni projelerle yeni sürprizler hazırladı! 7

2 farklı senaryosu için onay alındığını ve gelecek yıl bu projeler için sete çıkılacağını anlatan Ercan Kesal, “Kendi ikinci filmimin senaryo çalışması devam ediyor. 2023 yılının sonlarında Ekim veya Kasım ayında ikinci filmim için sete çıkacağım. Hayatımda yine senaristlik ve yönetmenlik, bu arada edebiyat devam edecek” şeklinde konuştu.

Usta oyuncu ilk film projesi olan Nasipse Adayız için 2020 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Ercan Kesal bu projenin hem senaristi hem yönetmeni hem de başrol oyuncusuydu.

Kesal, 2023 yılının sonbaharında da yine kendi hikayesinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak sete çıkacak.

Ercan Kesal’ın film projesinin yanı sıra 2024 yılında çekilmesi beklenen dijital platformlar içinde projeleri olması üretkenliğini ortaya koyuyor.