Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili süper kahramanlar gibi, diziden diziye koşuyor, enerjisi hiç bitmiyor!

Necip Memili süper kahramanlar gibi, diziden diziye koşuyor, enerjisi hiç bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Necip Memili, son yıllarda o kadar farklı projelerde ve o kadar farklı rollerde yer alıyor ki, hayranları kendisini takip etmekte zorlanıyor. 1980 yılında Adana’da dünyaya gelen Necip Memili, 2007 yılından bu yana çok sayıda projede kendini gösterdi.

Başarılı performansları ile akıllarda kalan rollerde yer alan Necip Memili, Yaprak Dökümü dizisindeki Erkan karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Ancak oyuncuyu asıl parlatan rol ise Hanımın Çiftliği dizisindeki Ramazan karakteriyle 2009 yılında büyük çıkış sergilemişti.

Dila Hanım dizisinde Azer karakteri ile de büyük başarı kazanan Necip Memili, 2019 yılından bu yana ise birbirinden farklı o kadar çok projede bulundu ki, hayranları onun bu azimli ve enerji dolu halini şaşırarak takip ediyor.

Necip Memili süper kahramanlar gibi, diziden diziye koşuyor, enerjisi hiç bitmiyor! 8

Çukur dizisindeki Cumali karakteri ile 2018 ile 2021 yılları arasında yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, ayrıca birbiri ardına sinema filmlerinde de kadroda yer aldı.

Kara Komik Filmler serisinde iki projede yer alan Memili, Sen Ben Lenin ve Kimya isimli filmlerde de kadrodaydı. Karanlık Gece, Annesinin Kuzusu ve Ah Belinda isimli filmler de 2022 yılında oyuncunun birbiri ardına yer aldığı setler oldu.

Erkan Kuneri isimli Netflix dizisinde de rol alan Necip Memili, geçen sezon Üç Kuruş isimli televizyon dizisinde de son bölümlerde izleyicilerle buluşmuştu.

2022 – 2023 sezonu başında Darmaduman isimli dizinin başrolünde yer alan Necip Memili, projenin sadece 9 bölüm sürmesinin ardından 2023 yılında da yepyeni bir diziyle hayranları ile buluşacak.

Necip Memili süper kahramanlar gibi, diziden diziye koşuyor, enerjisi hiç bitmiyor! 9

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı Ab-ı Hayat isimli dizi projesi ile anlaşan oyuncu, yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Hep 30’lu yaşlarda görünen bir adamın hikayesinde Turgut karakterini canlandıracak olan oyuncu, yüksek enerjisi ve birbiri ardına yer aldığı projelerle kariyerinin en üretken dönemini yaşıyor. Hayranları ise takip etmekte zorlandıkları oyuncunun bu çabasını takdirle karşılıyor.