Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu diziler konusunda yine aynı tercihte bulundu!

İsmail Hacıoğlu diziler konusunda yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, dizi tercihleri ile dikkatleri çekiyor. Geçen yıl Fox TV ekranında Zümrüdüanka dizisinde yer alan oyuncu, yine aynı kanalın bir başka dizisini tercih etti.

Yeni sezonda da aynı ekranda yerini alacak olan İsmail Hacıoğlu, MF Yapım ile Mahkum isimli dizi için anlaşma yaptı… “Innocent Defendant” isimli diziden uyarlanan Mahkum, bir Güney Kore yapımı ve güçlü bir hikayesi var. Dizide savcı olan karakter ve geçici hafıza kaybı yaşıyor. Bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulan savcı, cinayet ile suçlanıyor… İdam cezası ile yargılanan bir adamın suçsuzluğunu ispatlama çabasını izleyeceksiniz.

İsmail Hacıoğlu dizinin diğer iki başrol oyuncusu ile birlikte düşünüldüğünde çok yerinde bir tercih olarak gözüküyor. Geçen sezon Ferman karakteri ile Mucize Doktor dizisinde başrolde bulunan Onur Tuna dizinin diğer erkek başrolü oldu.

Ayrıca Kadın dizisi ile büyük çıkış yapan ve geçen sezon Kuruluş Osman’da Lena olarak izlediğimiz Seray Kaya da yine Mahkum dizisi için anlaşma yaptı. Kaya ilk kez bir yapımda başrol kadın oyuncusu olarak yerini aldı.