Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Mahkum dizisinin hikayesi kadar 3 başrol oyuncusu da bomba!

Fox TV’de Mahkum dizisinin hikayesi kadar 3 başrol oyuncusu da bomba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli yeni dizi Fox TV için hazırlanıyor… Yeni sezonun en hareketli ve aksiyonu bol yapımlarından birisi olması beklenen Mahkum, bir Güney Kore dizisinden uyarlandı… Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizi için oyuncu seçmeleri devam ediyor.

MF Yapım imzalı olan dizi bir savcının geçici hafıza kaybı yaşaması ve kendine gelince hapse atılan ve cinayet ile suçlanan birisi konumuna düşmesinin hikayesini anlatıyor. Savcı karakteri idam ile yargılanırken, kendini savunma çabasına tanıklık edeceksiniz.

Dizinin hikayesi gibi belli olan 3 başrol oyuncusu da çok dikkat çeken isimler. Bu isimlerden Onur Tuna zaten biliniyordu. Ancak Seray Kaya ile İsmail Hacıoğlu isimleri yeni ortaya çıktı. Başrollerde yer alacak isimlerin etkili karakter oyuncuları olmaları dikkat çekiyor.

Fox TV'de Mahkum dizisinin hikayesi kadar 3 başrol oyuncusu da bomba! 9

Kadın dizisinde Şirin karakterinde müthiş işler yapan Seray Kaya ilk kez bir televizyon dizisinde başrolü elde etti.

İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna da bugüne kadar birbirinden farklı rollerde yer aldı ve her ikisi de karakterin duygusunu izleyiciye verme konusunda bir hayli tecrübe kazandı.

Fox TV'de Mahkum dizisinin hikayesi kadar 3 başrol oyuncusu da bomba! 10

Onur Tuna, Mucize Doktor dizisindeki Ferman karakteri ile çok başarılı 2 sezon geçirdi.

İsmail Hacıoğlu ise geçen sezon Zümrüdüanka’ya ikinci sezonda katılmıştı. Oyuncu ayrıca Hükümsüz isimli Exxen dizisinde de başrolde bulundu.

Mahkum dizisi yeni sezonda Fox TV ekranında yer alan 11. dizi oldu… Haftanın yedi günü için toplam 11 dizi ile sezona başlayan kanalın yeni yayın döneminde tüm yapımlar iyi sonuç getirir ise, elinde kalan dizileri ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Fox TV'de Mahkum dizisinin hikayesi kadar 3 başrol oyuncusu da bomba! 11