Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu yeni dizisinde eski rolüne geri döndü!

İsmail Hacıoğlu yeni dizisinde eski rolüne geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’na sert ve aykırılıklar içeren roller çok yakışıyor. Geçen yıl Zümrüdüanka dizisindeki Cihan karakteri hayranları tarafından pek de beğenilmemişti. Oyuncunun diziye olan etkisi de sınırlı olabilmişti.

Hükümsüz isimli dijital dizideki kadın cinayetlerine dikkat çeken yapımdan sonra İsmail Hacıoğlu yeniden televizyon ekranına dönüyor. Oyuncu, Mahkum isimli Fox TV dizisinin en kilit karakterine hayat verecek.

Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlanan Mahkum’da başrollerde Onur Tuna ve Seray Kaya ile birlikte İsmail Hacıoğlu’nu görüyoruz. Ünlü oyuncu özellikle travmatik, psikolojisi bozuk ve sorunlu karakterleri canlandırma konusunda çok öne çıkıyor.

Çocuk isimli Star TV dizisinde Hasan Çetin ile benzerlikleri olan bir rol ile İsmail Hacıoğlu bu sefer Mahkum dizisinde ortaya çıkacak.

Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve bazı detaylar da ortaya çıktı. Fırat Bulut isimli savcının geçici bir hafıza kaybı yaşamasının ardından hapse atılması ve cinayet ile suçlanması dizinin ana hikayesini oluşturuyor. Savcı Fırat, için idam kararı çıkarken, onun özgürlük mücadelesi güçlü bir dizinin gelmekte olduğunu anlatıyor.

İsmail Hacıoğlu’nun ise dizide ikiz olan karakterleri canlandıracağı ortaya çıktı. İkizlerden birisi psikolojik sorunlu birisi olurken, diğeri ise tam zıttı konumunda. İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk yeteneklerini ortaya koyabileceği bir rol bulmuş olması da önemli bir ayrıntı.

Bir tarafta sorunlu bir karakter, diğer yanda ikiz kardeşi akıllı ve kibar. İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk şovuna hazır olun.