Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de büyük merakla beklenen bir dizi daha başlıyor!

TRT1’de büyük merakla beklenen bir dizi daha başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2018 yılında başlayan Tozkoparan isimli dizi serisinin yeni sezonu başlıyor… Minik oyuncuların yanı sıra tecrübeli isimlerin de bulundu Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezon başlama tarihi duyuruldu.

Çağan Efe Ak, Tozkoparan İskender karakteri ile başrolde yer alırken, Tuana Naz Tiryaki, Leya Kırşan, Yağız Kılınç gibi oyuncular da rollerine devam edecek. Geçen sezon 26 bölümü olarak ekranda kalan dizinin oyuncuları ayrıca iki sinema filminde de rol aldı. Tozkoparan Zafer ve Tozkoparan 1071 isimli filmler Türk tarihinin önemli dönem noktalarına değinmesi bakamından anlamlı oldu.

Yeni sezonda Tozkoparan İskender dizisinin ilk yayın tarihi 21 Kasım Pazar olarak netleşti. Pazar akşam üstü izleyicilerle buluşacak olan dizinin fragmanı da yayınlandı.

Nefesler tutuldu, heyecan kaldığı yerden devam ediyor! Olağanüstü yetenekleriyle tarihin akışına yön veren kemankeş Tozkoparan İskender yeni maceralarıyla geri dönüyor!

Tozkoparan İskender dizisi çocuklara yönelik hazırlanan bir dizi ve büyük de beğeni topluyor. 21 Kasım Pazar günü saat 17.30’da yeni sezonun ilk bölümünü izleyebilirsiniz.