Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün babasıyla ilgili paylaşımı duygu yüklü oldu!

Akın Akınözü’nün babasıyla ilgili paylaşımı duygu yüklü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai isimli atv dizisinde 3 sezon boyunca Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü, kariyerinde de büyük bir zıplama yaşadı. Yurt dışında da tanınan ve ABD’nin Hola dergisine çıkarak da ününe ün katan Akın Akınözü, son 3 yılda en çok konuşulan erkek oyunculardan birisi oldu.

Hercai dizisi sayesinde şöhret basamaklarını hızla tırmanan oyuncu zaman zaman hakkında çıkan olumsuzluk içeren haberlerle de anıldı. Final çekimi öncesi setteki kavga konusu da uzun süre magazin gündeminden düşmemişti.

Akın Akınözü hayranları oyuncunun yeni rolünü de sabırsızlıkla bekliyor. Babalar Günü’nde babası Tamer Akınözü ile bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan oyuncu, mesajıyla da dikkatleri çekti.

Akın Akınözü'nün babasıyla ilgili paylaşımı duygu yüklü oldu! 8

Oyuncu, “Sürpriz bir ziyaret sanmıştım… Ama onu aslında kalkıp Midyatlara kadar getiren; son konuşmamızda sesimden aldığı küçük bir sıkıntıymış. Çünkü babalar bilir ki; çocukları bir tek onların yanında tam anlamıyla güvende hisseder” diye yazdı.

Babasının sesini beğenmeyerek oğlunu görmek için Midyat’taki sete kadar gitmesinden bahseden oyuncu, bu sözleri ile Tamer Akınözü’nün babalar gününü de kutlamış oldu.

Akın Akınözü'nün babasıyla ilgili paylaşımı duygu yüklü oldu! 9