Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat’ın usta oyuncusundan kötü haber! Dualarımız onunla!

Teşkilat’ın usta oyuncusundan kötü haber! Dualarımız onunla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde Mete karakterini canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi. Acilen ameliyata alınan oyuncunun yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Oyuncu Mesut Akusta, öğle saatlerinde Çankaya ilçesindeki evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan aktör, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Akusta, yaklaşık üç saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı. Akusta’nın tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.

Oyuncunun durumuyla ilgili paylaşımı eşi Şafak Özbir Akusta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Şafak Özbir Akusta paylaşımında “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin” diye yazdı.

Teşkilat'ın usta oyuncusundan kötü haber! Dualarımız onunla! 14

57 yaşındaki oyuncu oyunculuğa Ankara’da bir çocuk oyunuyla başladı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları’na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz’ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı.

Dizi dünyasına 1993 yılında yayınlanan Son Söz Sevginin ile adım atan usta oyuncu bugüne kadar Deli Yürek, Güz Gülleri, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Karagül, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Babil’in de aralarında bulunduğu birçok başarılı yapımda rol aldı.

Mesut Akusta son olarak TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat’ta müsteşar yardımcısı Mete karakterini canlandırıyor. Mete, Teşkilat’taki kahraman takımı oluşturan kişi olarak karşımıza çıkıyor.